Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na osnovu relevantnih dokaza sud u Hagu je zaključio da je Republika Srpska nastala na etničkom čišćenju, masovnom ubijanju Bošnjaka i Hrvata te genocidu koji je izvršen u Srebrenici. Odluka suda se ne može mijenjati kako se kome svidi. RS je tvorevina nastala na ratnim zločinima i genocidu i to je poznato cijelom svijetu.
Stevandiću! Zašto si LIČNO UBIO gospodina ŠUŠNICU? SIPA i Tužilaštvo zašto ne hapsite Stevandića, RATNOG ZLOČINCA?
Dobro dosli.Lesi se vraca kuci,ponavlja se
To znaci: Bio je genocid, ko ga je počinio, nije niko...
Znaci ubio si me i niko ne smije reci da si ubica jer si ti donio zakon da te niko ne smije zvat ubicom.Ko je ovdje lud
da li moze neko da mi odgovori bez vrejdanja: Ako nazivate Republiku Srpsku genocidnom, sumskom, i vredajte narod koji zivi tamo, zasto onda zelite zajednicku drzavu sa istima?
ne želimo, nego moramo...
Pizde one cetnicke seru pa se povlače klasika
Tzv "Inckov "zakon koliko znam ne važi u tvorevini koju su stvorili zločinci osuđeni za genocid.Barem su tako proglasili u službenom glasniku.dali se to pravimo budale pa se to i ne spominje.crtanje murala ratnih zločinaca na sve strane i niko ne reaguje na to.
Otok postaje realnost za par godina..
Cemu to vodi non stop pisati uvrede da je genocidna tvorevina? Veoma davno je neko potpisao da postoji i slozio se sa time. Bezbroj je mogucnosti da Federacija pokaze svu kreativnost i uspjesnost ali to ne ide tako lako jer za uspjeh treba raditi. Svi smo generalno u dubiozi. Mislim da pravi borci istinski domoljubi imaju postovanje i za svoje protivnike i ne bi krijuci se iza laznih imena vrijedjali ljude bez potrebe. NE GOVORU MRZNJE!
Ovo su stvarno bolesnici teze kategorije
331 logor tzv armije
Ja nemam nista od toga ako se narod zavadi.Ovo samo pase svercerima ma gdjegod oni bili
Zakon koji će zabraniti ljudima da razmišljaju vlastitom pamecu.
"Desio se genocid i u njega je bila involivirana vojna i politička struktura koja će uspostaviti RS."-Bakir Izetbegović Genocid se nije desio, ništa u univerzumu se ne desi samo od sebe. Genocid su počinili pripadnici vojske republike srpske zajedno sa "posebnom srbijanskom vojnom postrojbom "škorpioni"", koju je osnovala državna bezbednost srbije. "vojska republike srpske"+"škorpioni"=počinjeni genocid u Srebrenici