Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja kad budem smio poljubiti svog momka javno a da nas poprijeko ne gleda svaki lik preko 35 godina onda cu reci da smo slobodna zemlja.
imali bi mi bolji prolaz da nije rs, kof njih je sloboda samo rakiju peć i opanke praviti
Mi Bosanci imamo samo slobodu kada treba glasati za SDA...
islamski faktor je od mogucih 10 oduzeo bosni 7,15 bodova
zamisli hrv u eu za neka 0,4 boda bezbednija od srbije a srb bezbednija od miljenika eu,nato,usa milogore i zaeva.ajde mkd i razumem ali zar cg nije najkasnije do 2010g postala montekarlo.sta im sve obecase 2006g.o bosni kao propaloj uniji 3 naroda gde je kod 2 kao bratska na sceni nagori rasizam i podela a kao neko mocan sva 3 duboko podeljena naroda da zive zajedno ne treba ni trositi reci.a sta se i ja cudim hrv.tamo ako profesor ne tuce djaka oni tuku njega a profesorke seksulno uznemiruju
Jedino nije bilo uredu kad su isprebijali nedužnu omladinu na onom Kur festivalu, a ostalo je okej 😋
Kako to pa prava su zagarantovana ustavom tj dejtonom koji su pisali stranci..