Komentari (298)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je, rastjeraj i ovo malo mladih sto je ostalo
..FGR pizdun u top komentaru, očekivano.
Halkane...zato će ostati Peđa sa Sokoca da nas brani,i ratni heroji Mašić i Magazinović.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Upiši fakultet, živi kao podstanar, preživi mjesec sa 600KM koje dijeliš sa roditeljima i mlađim bratom, koji žive također kao podstanari, pa ćeš vidjeti šta je red, rad i disciplina pizda vam materina...
@:CAE: Tako je, polomi me fakultet, jos i vojsku da sluzim, moze ali kad diplokmiram.
Kakav bolan vojni rok. Nazadovanje mladih ljudi za 6 mjeseci, 6 mjeseci koji se mogu iskoristit u neku korisniju edukaciju. Kome treba da, recimo, 6 mjeseci jede konzerve jer se ni konkretna hrana ne moze obezbijeditit. Kad pocnete primati sposobne a ne podobne ljude u istu, tad se moze prestati brinuti o sigurnosti.
radi sigurnosti građana treba zabraniti prisup naoružanju svim potencijalnim teroristima. Danas ga obuči a sutra je olakšano nekome ko će ih upotrijebiti za borbu na alahovom putu
Ja sam za, bilo bi to novo i zanimljivo iskustvo.
S kojim parama?
I treba uvesti
Koliko ja vidim jedini koji je pomenut, a da je pripadnik OS BiH, je general Mašović! Jusić je civil, lijevo smetalo u Ministarstvu odbrane, član SBB-a kojeg je od smjene spasilo glasanje SNSD-a. I o kakvoj je slozi riječ pitam se?
Nekada se sluzilo 12 mjeseci. Pretjerano i preskupo. Mozda 3 mjeseca. Ali vrlo intenzivno. Usput, ne volim uniformu niti vojnu disciplinu.
Itekako je potreban vojni rok.. Izadjite na ulicu i po kaficima i sve ce vam biti jasno, na sta lice "muskarci".. Duga zalizana kosa, nerijetko i ofarbana, uske poderane pantalone, neke duboke patike one šminkerske, majice na "V", Pederske jaknice, obavezno ajfon i nargila u ustima svaki dan..I sutra da ono bude sposobno za nesto, ma nema teorije..Sve te ljude sazaljevam i nikad to sebi ne bi dozvolio !!
-Ma nema od tog nista ionako ove oruzane snage su samo eto radi reda svi mi znamo da u slucaju nedaj boze rata raspale bi se za pola sata nego to sto ima vojnika dovoljno je da grabljama gasi pozare po Hercegovini.
Opet forto izvodi bjesne gliste
Za vojsku moraš imati fabrike i industriju bez toga nema vojske jer ne možeš ljude dovesti a nemati da ih hraniš,i da se ne kupaju
ko nije sluzio vojsku nema tu cojka
Alo diplomate za šta imate mandate šta čekate nemoj sada da se obrukate biće manje sirotinje kada im puške date ,ajte opet zaratite ako Boga znate? A na prve linije će GLAVE NAJJEFTINIJE! Eno groblja čekaju na naraštaje nove pa izvolte nema veze ko se kako zove . Dosadan je život od plate do plate nema posla za radnike ima za dželate. NIJE VAS DABOME BRIGA KO ĆE KOGA TAMO KLAT TUĐA DJECA IDU NISTE LUDI SVOJU SLAT.
Ja trebao u Vojsku al ukinuse te godine.
Sviraju qurtzu ne bi li dobili veći budžet.