Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svratio malo do orasja sinoc, bilo mi dosadno pa ispraznio jedan sanzer...
Nitko drugi nije pucao već samo Čovini i Dodini fukare,tko uništava plakate koalicije HSP,9o nitko nego Čovini plaćenici potrkala.Džaba se trude narod je spoznao s kakvim lopinama se radi.HDZ-e BiH nikada više,ti su u stanju i ubiti samo da bi ostali na vlasti.Bagra lopovska!
Trebali su pucat u meso a ne u plakate...
Tro a ne u plakate...
Sramota a HDZ drzi vlast, Hdz bi trebao da sprijeci ovaj vandalizam - dokaz vladavine neodgovornih, kod nas balavci pucaju jedni po drugima
nema ovdje nikakvog nacionalizma, samo pare su bitne, 2 HDZ-a se u posavini bore za prevlast, a ko ima vlast znaci da u 4 godine upravlja sa oko 120 miliona maraka...to je jedino bitno i vidite sta su spremni uraidtit za pare
Aferim ko god je...steta sto nema mrtvih
evo i ja se spremam da upucam ovaj radončićev baner na sarajevo-x
@b.brod pare su cudo, proci ce jos dosta vremena dok narodi ne skontaju da nas zavadju zbog para.
pa sto brat na brata, rvat u rvata!?
moš samo dobit federalnu kurc...
STOKO B.Al>LONJE POCELE RAT SA HRVATIMA ZBOGTOGA STO HOCEMO FEDERALNU JEDINICU OTPOR STOKO
dobra ova demokratija ili ti demokracija isti k u r a c ali eto da ne bi bili ugrozeni i jedni drugi
Evo vids kakvi su ovi latini,kada svojima ovo rade mozes mislit sta bi drugima!!
To samo pokazuje koliko su ljudi razocarani u vas! Ne opravdavam cin, ali je svima preko glave vasih laznih obecanja! Posavina ostade Pustarina radi vas!