Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle-placem od smijeha😂😂😂
Tražite sad status grada...
Eto, ima i ovo u 21. vijeku!
Kako nije njima ofrino sta se smiju , misle nesto bitno jbt
Evo i ja od jutros otvaram šestu pivu, ali se nefalim, mogu ja još koju do večeri samo neka radi bankomat. Svaka igra, svaka dobija, Opaaaaa
Vau, kakav istorijski napredak.
vjest je bila da se otvara fabrika, gle čuda na šta spadešmo vijest dana otvoren bankomat.
Odmah podnijeti zahtijev za status grada, čim se to izglasa i implementira u zakon, stvoreni su uslovi za pristupanje BiH Evropskoj Uniji, tj. dobijanje statusa kandidata.
Zapad ih gasi i rashoduje jer gotovina se skoro vise i ne koristi jer je vise od 90% placanja elektonski. Istovremeno je postavljanje jednog bankomata vijest dana u nasim podrucjima gdje nismo rascistili sa ratnim zlocinima, genocidom, diskriminacijom, kriminalom korupcijom, zaostaloscu, nacionalizmom, fasizmom, ……..! Blago nama!
realno ovo je klix malo upakovao kao svecano otvaranje, nista ovdje nije svecano ljudi se uslikali jer je eto prvi bankomat u tako malom mjestu, nista spektakularno kako se servira javnosti..
Hoce li otvoriti ista sto daje pare? Ikad?
#pravi
Poslije kratera na Marsu dobili i bankomat! Sta je sledece?
Treba odmah podnijeti zahtjev za status grada
Ovi su presisali onog sto otvara trotoare. ili ti nogostup.
Jad i čemer. Nismo ni svijesni koliko su nas ovi "naši" voždovi srozali. Ovo s bankomatom je jadno koliko i slikanje jednog načelnika nedavno dok je puštao u rad javnu kuhinju 😠😡😠
Zamisli koji event
Ma ne mogu ni d zamislim, a jeli bio vatromet?
Zemljo Tunguzijo, gdje mi zivimo…..