Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije istina... u opstoj bolnici a i u kcus neko ne ceka ni dana...kao recimo ugledni clanovi stranki a i clanovi njihovih familija...
nema od te price nista..
@kurtovizija2 oni ne idu na KCUS nikako, imaju para za privatno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U BiH se najkraće čeka na smrt
To je 'vako. A' nako? Mislim preko veze i sustavima?
Nije tacno da se u Opcoj bolnici ceka 3.mjeseca na operaciju.Moja mama je nedavno operisala zuc u Opcoj bolnici i cekala je 1.mjesec na termin,bez stele i bez koverte.Operaciju je uspjesno izvrsila dr.Amina Krupalija,vrhunski opsti hirurg.Za ljekare i sestre hirurskog odjeljenja Opce bolnice A.Nakas imam samo rijeci hvale.Samo naprijed!
Ili ljudi nisu nikad bili ovako bolesni ili zdravstvo ovako neorganizovano i sporo! Bit će ovo drugo a ovo prvo je posljedica!
E majka mu stara 20.12. objave da se ceka 7 mjeseci, a danas 9 mjeseci na MRI u Opcoj bolnici. Kod njih lista cekanja raste geometrijskom progresijom. Skontajte koliko se ceka....
Kravić pokušava da kopira Sebiju, ali mu ne ide. Sav je jadan, hudnik. Dođe mi da preko facebooka skupljamo pare da kupi još aparata!
Crkni magarce dok trava naraste
Zilha Ademaj daje milione Općoj bolnici, a onda se Kravić hvali da posluje pozitivno. Navukao je medicinskog osoblja bez konkursa - sve po preporuci farona Fahre!!!
Zašto Opća bolnica kupuje još jedan MRI. Oni imaju ukupno 7 radiologa koji ne mogu da opsluže ni mašine koje imaju. Kravić se bruka. Neka mu Sebija pokaže kako se rukovodi bolnicom, jer on očito nije u stanju.
MRI aparat na Koševu na aparatima, a ovaj u Općoj bolnici je u drugom agregatnom stanju.
Tako ti je to narode moj kad se na pravednu vlast čeka već decenijama... ali koga briga, dobro nam je...
Politicka mafija.
Meni se cini da ovi jadni bolesici prije dobio mjesto u POKOPU i BAKIJAMA nego u bolnici kako nam zdravstvo napreduje
A kako su menadzerica Sebija i ekipa uredili zdravstvo u KS, svaka im cast!!!
Toliko se i termin u Njemačkoj ambasadi čeka.