Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako lijepo uradjen projekt koldzo se namucio:))
ovo se zove politicki genije - asfaltira 100 kvadrata i proglasi to megaprojektom ...
isplati se svaki kvadrat.
jedino pozitivno je sto je tu godinama bila kaljuža i , blago je reći improvizirani parking koji se plaćao kao da je ne znam ti šta!
za sto mjesta? a stolice? stolnjak? novinar pismen , nema dalje. sva sreca pa ne postoji gramatika koja bi se mogla silovati od strane novinara na stotinu nacina.
Sad mozemo ocekivati naplacivanje parkinga na toj lokaciji, logicno -.-
Sve su prilike da bude novi-stari Nacelnik opicne Novo Sarajevo.
za crtanje ovih linija korištena je najnovija boja, koja košta 40 000 KM
svečano postavljena ograda, svečano puštena voda u wc-u, svečano ofarban semafor.....
Pitanje za Koldžu! Kako je prilaz sa ulice do dječijeg obdaništa u blizini doma Boško Buha na Grbavici odjednom postao džamijsko dvorište a opština napravila (potpuno bespotrebno) novi prilaz uz sami dom? Kod izgradnje su tvrdili da rade proširenje parkinga a na kraju se ispostavilo da rade prilaz jer su najvjerovatnije znali da će stari konfiskovati džamija.
Vrijednost radova 140.000 KM ?
Pa dok su "izrefali" sve one janjetine iz Jablanice, pa onda ova ljetovanja i sad za Septembar opremu za skolu svojoj djeci i slicni "materijalni troskovi"! Taman ti izadje na oko 140 000 KM
@VojvodinaJeKosovo U pravu si Vojvodino, na to sam skroz zaboravio, a valja plačati i plakate za izbore sada i to su djelom uračunali.
Normalno da će te vi finansirati jer od auta vaših uposlenika se teško i moglo naći mjesto za parkirati. Nego koliko si mjesta ostavio za invalidna lica ili će se plaćati kao i do sada na onom ruglu od makadama.
koliko će biti zaposlenih na parkiralištu?
Futo jedna futava,dzaba ti jos 100 predizbornih parkinga....TM87
neki dan je vjecni nacelnik opstine Novo Sarajevo izjavio da je u 9,5 godina mandata realizoova 1100 (hiljadu i sto) projekata ... Mozda lik i ne zna puno, ali sto se (samo)promovise, to je cudo ...
ko za sve..reci cemo da nista ne valja.
..treba svo Vilsonovo zaliti betonom, šta će nam trava i one nekakve klupe, fenjeri i granje😂😂😂😂😂😂😄