{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Olimpijskom muzeju promovisana knjiga "Globalni menadžment"

26.9.2013. u 20:32
0
1
U Olimpijskom muzeju promovisana knjiga "Globalni menadžment"
0
U Olimpijskom muzeju u Sarajevu večeras je održana svečana promocija knjige "Globalni menadžment – Kroskulturalni pristup", čiji su autori prof. dr. Mile Sadžak, prof. dr. Izet Rađo i mr. sci. Dejana Sadžak.
U prisustvu velikog broja gostiju, impresivno znanstveno djelo koje na autentičan način obrađuje jednu od najznačajniji tema "modernog doba" i to detaljnom obradom krucijalnih elemenata globalnog menadžmenta, kao što su: kulture, humani resursi, strategije, vođenje, te organizacijske strukture, predstavili su njeni autori, kao i recenzenti akademik Boris Tihi, prof.dr. Nusret Smajlović, te predsjednik Olimpijskog komiteta BiH Siniša Kisić.

Akademik Boris Tihi je ovom prilikom istako da se radi o izuzetno vrijednom znanstvenom djelu koje će vrlo brzo nači svoje mjesto u prestižnim akademskim krugovima, kao i brojnoj stručnoj publici koja je iz različitih perspektiva upućena na ovu globalno značajnu temu. Tihi je čestitao autorima na postignutom uspjehu i zaželio istim mnogo sreće u budućem radu, te je dodao da se nada da će ova knjiga imati dobar prijem i feedback kod znanstvene, stručne i šire čitalačke javnosti, te da će poslužiti kao pouzdan vodič kroz labirinte globalnog menadžmenta svakome ko je bude koristio.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: