{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U Olimpijskom muzeju promovisana knjiga "Globalni menadžment"

26.9.2013. u 20:32
0
1
U Olimpijskom muzeju promovisana knjiga "Globalni menadžment"
0
U Olimpijskom muzeju u Sarajevu večeras je održana svečana promocija knjige "Globalni menadžment – Kroskulturalni pristup", čiji su autori prof. dr. Mile Sadžak, prof. dr. Izet Rađo i mr. sci. Dejana Sadžak.
U prisustvu velikog broja gostiju, impresivno znanstveno djelo koje na autentičan način obrađuje jednu od najznačajniji tema "modernog doba" i to detaljnom obradom krucijalnih elemenata globalnog menadžmenta, kao što su: kulture, humani resursi, strategije, vođenje, te organizacijske strukture, predstavili su njeni autori, kao i recenzenti akademik Boris Tihi, prof.dr. Nusret Smajlović, te predsjednik Olimpijskog komiteta BiH Siniša Kisić.

Akademik Boris Tihi je ovom prilikom istako da se radi o izuzetno vrijednom znanstvenom djelu koje će vrlo brzo nači svoje mjesto u prestižnim akademskim krugovima, kao i brojnoj stručnoj publici koja je iz različitih perspektiva upućena na ovu globalno značajnu temu. Tihi je čestitao autorima na postignutom uspjehu i zaželio istim mnogo sreće u budućem radu, te je dodao da se nada da će ova knjiga imati dobar prijem i feedback kod znanstvene, stručne i šire čitalačke javnosti, te da će poslužiti kao pouzdan vodič kroz labirinte globalnog menadžmenta svakome ko je bude koristio.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Strahujete li od terorističkih napada u Evropi?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: