Kultura
3

Promocija "7 tajni uspjeha": Desetine čitatelja čekalo na potpis knjige

Klix.ba
Promocija knjige "7 tajni uspjeha" dr. Kenana Crnkića na Ljetnom festivalu knjige u Sarajevu sinoć je privukla veliku pažnju čitatelja, koji su u redu strpljivo čekali na autogram autora.

Od objave knjige "7 tajni uspjeha" interesovanje u domaćem izdavaštvu je nezapamćeno, a knjiga je postala apsolutni bestseler, oborila je sve rekorde i postala najprodavanija u BiH u knjižarama i online prodaji.

Promocija knjige u lijepom ambijentu Ljetnog festivala knjige prevazišla je očekivanja. Veliki broj čitatelja i dobro raspoloženje doprinijeli su sjajnoj atmosferi.

Autor je svojim čitateljima priuštio sasvim novo iskustvo, posvetivši se svakom od njih ponaosob. Oni su bili oduševljeni njegovom sposobnošću da svakoga posluša, prihvati komentare i upusti se u diskusiju.

"Ovaj događaj je na sve prisutne djelovao pozitivno i nadasve ohrabrujuće, jer definitvno vraća nadu i vjeru u to da ljudi svih generacija, a pogotovo mladi ljudi, nisu u potpunosti digli ruke od knjige i da iznad svega sebi i društvu u cjelini žele uspjeh", saopćili su organizatori promocije.