BiH
0

U oktobru edukacija 10. generacije Londonske škole za odnose s javnošću u BiH

FENA
Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) u BiH izvršit će u oktobru edukaciju 10. jubilarne generacije polaznika koji žele unaprijediti svoje znanje iz strateškog komuniciranja i odnosa s javnošću.

Kako je najavljeno iz LSPR-a, polaznici će se u okviru 17 predavanja i radionica upoznavati o kriznom, internom komuniciranju, odnosima s medijima, pripremi događaja, političkom marketingu i lobiranju, upravljanu robnim markama, planiranju komunikacijskih projekata, retorici, medijskom nastupu, mjerenju rezultata.

Predavači će biti iz međunarodnih savjetodavnih agencija, preduzeća, medija i vladnih organizacija, što omogućava multidisciplinarno učenje i to s teorijske strane i stručnih iskustava na tržištu.

Nakon završetka predavanja polaznici će pristupiti polaganju ispita, nakon kojeg će dobiti međunarodno priznate strukovne diplome LSPR-a, a usvojene tehnike mogu odmah upotrijebiti u širokom spektru svoga rada.

Škola LSPR-a ima dugogodišnju tradiciju i priznata je u međunarodnim stručnim organizacijama među kojima su Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću – ICCO, Slovensko udruženje agencija za odnose s javnošću - ZOJS, Englesko udruženje novinara - NUJ i svjetske savjetodavne agencije Hill & Knowlton, Porter Novelli Int..

Londonska škola za odnose s javnošću u BiH je nastala po licenci LSPR-a i već ju je završilo više od 200 polaznika. Polaznicima omogućava stjecanje široke lepeze praktičnih i teorijskih znanja na području mlade, no brzo razvijajuće struke odnosa s javnošću.

Licencu za regiju Adria ima SPEM komunikacijska skupina iz Maribora, a partner za BiH je agencija ENI marketing.

Prijave za upis se primaju do kraja septembra.