{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U oktobru edukacija 10. generacije Londonske škole za odnose s javnošću u BiH

F
17.9.2007. u 14:10
0
0
U oktobru edukacija 10. generacije Londonske škole za odnose s javnošću u BiH
0
U oktobru edukacija 10. generacije Londonske škole za odnose s javnošću u BiH
Londonska škola za odnose s javnošću (LSPR) u BiH izvršit će u oktobru edukaciju 10. jubilarne generacije polaznika koji žele unaprijediti svoje znanje iz strateškog komuniciranja i odnosa s javnošću.
Kako je najavljeno iz LSPR-a, polaznici će se u okviru 17 predavanja i radionica upoznavati o kriznom, internom komuniciranju, odnosima s medijima, pripremi događaja, političkom marketingu i lobiranju, upravljanu robnim markama, planiranju komunikacijskih projekata, retorici, medijskom nastupu, mjerenju rezultata.

Predavači će biti iz međunarodnih savjetodavnih agencija, preduzeća, medija i vladnih organizacija, što omogućava multidisciplinarno učenje i to s teorijske strane i stručnih iskustava na tržištu.

Nakon završetka predavanja polaznici će pristupiti polaganju ispita, nakon kojeg će dobiti međunarodno priznate strukovne diplome LSPR-a, a usvojene tehnike mogu odmah upotrijebiti u širokom spektru svoga rada.

Škola LSPR-a ima dugogodišnju tradiciju i priznata je u međunarodnim stručnim organizacijama među kojima su Međunarodno udruženje agencija za odnose s javnošću – ICCO, Slovensko udruženje agencija za odnose s javnošću - ZOJS, Englesko udruženje novinara - NUJ i svjetske savjetodavne agencije Hill & Knowlton, Porter Novelli Int..

Londonska škola za odnose s javnošću u BiH je nastala po licenci LSPR-a i već ju je završilo više od 200 polaznika. Polaznicima omogućava stjecanje široke lepeze praktičnih i teorijskih znanja na području mlade, no brzo razvijajuće struke odnosa s javnošću.

Licencu za regiju Adria ima SPEM komunikacijska skupina iz Maribora, a partner za BiH je agencija ENI marketing.

Prijave za upis se primaju do kraja septembra.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li političari Krivični zakon FBiH mijenjaju da bi zaštitili svoje pozicije?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: