Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA je najogovornija za krizu u mostaru kao i u FBiH, jer ako je suditi po njihovim izjavama da su oni kao tvrde 'najjaca snaga' logicno je da budu i najodgovorniji...ali problem sto logika nema nista sa njihovom lopovskom politikom
svima je jasno da SDA i HDZ prave krizu u mostaru jer im tako odgovara kako bi vladali tim gradom
Ne nadajte se previše. SDA nas je vodila kroz 20 najtežih godina i sve će učiniti da idućih 20 bude još teže. Nema šanse da se dogovore. Jedino ako OHR nametne rješenje imamo se čemu nadat, ovim našim uhljupima je interes da je što gore samo da narod ne pita za krađe.
doslo je vrijeme da se kaze da mladomuslimanska hrvatofilna struja sda vodjena anahronim resantimanima iz drugog svjetskog rata dozivjela konacni poraz koji je toliko velik da se moze pokazati i kao poraz naseg naroda oni moraju priznati taj poraz da bismo zajedno mogli sacuvati i mostar i bosnu i hercegovinur
OHR samo zeli da dobije na vremenu,a gladna bosnjacka usta ce pristati na sve.
Evo vam mape Mostar 2011.. http://www.youtube.com/watch?v=_XzXVy-Efhs&list=UUsYoqhx7LzH_uS5gJNM_skA&index=4
za sj kipar- nasmijah se na te tvoje podatke. odakle si ih izvadio. pa pogledaj razliku nataliteta i mortaliteta kod bošnjaka i hrvata pa po tome pričaj a ne samo po broju rođenih. a i što se djece tiče ne znam odakle si iščupao podatak jer je totalno netočan. prije par mjeseci ti je i muftija cerić to nešto spominjao kako je hrvatske djece u mostaru puno više. a što se tiče teritorija o kakvim ti 2 trećine pričaš. to su sve podaci kakve spominješ srcu mile a u brojkama netočne,namjerni ili nenamjerno. prije mislim ovo prvo. pogledaj geografsku kartu mostara i hrvatska naselja i bošnjačka naselja.. pa sračunaj i konjic i jablanicu u to i opet nemožete imati više od jedne trećine.
Samo ujedinjeni s Bošnjacima možemo naprijed.
Bosnjaka 52 % prvacica u Brckom, 47 % prvacica u Mostaru i 57 % prvacica u Jajcu. Bosnjaci nisu ni jedno naselje izgubili u ratu od hrvata. Cak sta vise mnoga su dobili i osvojili.. Bosnjaci imaju 2/3 povrsine opcine Mostar a sku.tori nek se sire u visespratnicama, na Bosnjacki dio necete..
Želimo Mostar normalan grad. :)
Po zadnjim procjenama hrvata je već sada oko 64%, plus srbi s kojima su hrvati u savezu,to je već70%, bošnjaci se iseljavaju uglavnom za Saraj'vo,zato im ne odgovara jedinstven grad,nemogu vladati.. Bolje da hrvatima prepuste grad,pogledajte zapadni hrvatski dio,pravi zapad,istočni dio pravi bliskiistok...
A niko se nije sjetio 20000 prognanih mostaraca,sjeti li se ko prognanih banjalucana papani?
U Mostaru gazde kafica u Fejicevoj jace od policije.
mi imamo rjesenje i za mostar
nema popustanja,samo hrabro i oštro u pregovorimo!Dosta je bilo poginjanja glave,nedajmo vise ni pedalj nase zemlje. BOG BOSNA BOŠNJACI!
I pokrali ono malo sto se jos moze pokrasti....