Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đoko uzvraća udarac
Jedan povrijeđen, idemo dalje. Srđan Mandić
Tuziti stanare da isplate odstetu povredjenoj osobi zbog neodrzavanje zgrade!
Baš me čudi da niko nije reagovao 😁 Boli ih Hašim sad kad su izabrani....
Grad "obrusavajucih fasada" je postao to sto jeste nemarom vladajucih kroz decenije ne od jucer. Lakse izbrojati zgrade na kojima nema, nego na kojima ima natpis "fasada se obrusava"
I neko još daje 3.000-4.000 KM po m2 za stan u ovoj truloj ulici?! Prodavač uz stan treba pokloniti keš kupcu, u tako očajnom stanju su ove zgrade: nosiva konstrukcija vjerovatno trulo drvo, instalacije vode i struje očajni, dimnjaci se mrve od starosti i neodržavanja, fasada se ljušti itd. Gore od ovog je samo (jeftina) novogradnja
Odgovorni misle da su postavljanjem table kojom upozoravaju građane na obrušavanje fasade ili leda sa zgrade riješili sve probleme. Bolje da poduzmu nešto konkretno, dok neko od prolaznika ne zaplati glavom.
2021 godina jos uvijek vise od pola grada sa starim zapustenim fasadama pa obnovite to vise ublehasi politicarski
kaznio ih Djoko jer su mu grob htjeli prekopati
Revenge of the Fallen:Đoko edition
Trebali ste samo tagovat Mandića da dođe da to pokrpi. 😂
Osvetila vam se Đoka s onog svijeta