Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno nekih vježbaju na Zlatištu.
Istočno od Baze već bilo na traktorima. A onaj mali iz parlamenta oma odleti na Pale. Što je igurno sigurno je, a Pale za njega nije sigurno!
biće, biće....
trebali ste usput pohapsiti tu un bagru i giliptere
Ako vi ne uhapsite Dodika i sve one u komisijama za referendum, vi ste 0 bodova, i ne pomazu nikakve vjezbe. Onda nastaje anarhija, jer zasto bi hapsili nekog dilera droge ili razbojnika, a nekog ko rusi ustav BiH, ne priznaje sud, tuzilastvo, ne hapsite.
...ybt, pa morali bi pohapsit po federalnih vlada. đe ti živiš, 91 odluka ustavnog suda je ignorirana. odyebana, narodski rečeno.
@AIlfaQmega one drzave u kojoj zivis i ciji pasos imas :)...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da nije za međeda?
Nesto se sprema, stalno neke vjezbe