Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Institucije RSa su skupo plaćene ,reče pseto Kalabić ,a plaćene su protjerivanjem ,zločinima i na kraju genocidom nad Bošnjacima fašistički okotu.
Ne zna se dje gore u RS il u FBiH crna guja nas je ujela 😢
@Kurtoa999 Gore je u El Salvadoru
Pozdrav Bosno , struhli dabogda a koza vam se ljuštila .
ko god vladao u rs i srbija,duznosti im je da razviju i sto vise,ucvrscuju nase odnose.taman u srbiji zavladali ljoticevci a u rs komunisti,mora da saradjuju ko rod najrodjeniji.sto vise koristiti dejtonski aneks o paralelnim vezama.pa uvesti da deca iz srb obavezno idu na eksurzije u rs o obratno.mi cemo rs kao garant dejtona,braniti rs i krvlju.to nam je i obaveza.zivela nasa srbija i nasa sestra republika srpske.braco,jednog dana do ujedinjena.
Ajde budalo, iziđi popij nešto, nađi curu.....
@undergrrround ne pijem,samo duvam.a sta ce mi cura,kad sam u vezi 4 meseca i mozda i ozenim ovu moju.videcemo.a u zadnje vreme mi i ti izlasci dokurcili.nisam u cvatu mladosti a imas mesta,kul lokala,koji sviraju dobru muziku.ono ostalo 80% pada u trans,zbog grand kurvi pevaljki.dokazano ja da ja muziku ne mogu da slusam ni pijan,ni na belom,ni na horsu,ni na spidu a ni na vutri.jednostavno ta muzika je odvratna.dok sam bio u cvatu mladosti,pa da se izrtvujem,da bi smotao neku mladunicu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je mali mogao da uradi pa da zasluži ovakvu smrt i još zataškavanje. Da ga nije tko iz dudukove familije koknuo??
savijenavrba iz Dudukovok okruženja svakako jeste. Interesantno ke dali je Veljko R. još u BL, takođe i njegovih pet pajtaša iz BG-a kojji su U BL na studijama?
SRPSKI TRANSFORMESI DODIKUS PRAJM I CVIJANTRON NASTAJU SKLAPANJEM STAROG SRPSKOG SIMOBLA INTELIGENCIJE TRAKTORA
ne mogu da vjerujem, hahahaha, Dodikus Prajm XD
Ne znam što se čudi nepismena SDA talibanska sirotinja - ovome i služi parlament. Kada nemaš parlament - kao što ga FBIH nema - onda ljudi izlaze na ulice i granične prelaze da protestuju... pa policija HercegBosne mora da reguliše stvari.
Danas je 96. dan da se u PC protestvuje za Davida, doduše ne na graničnom prelazu, nego na ulicama, sa zalijepljenim trakama preko usta.