Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako i treba,djeca su vojska najjača.
Ljudi ovo moramo promovisati uspeh i rad, a ne golotinju i ratne zlocince
E to je ponos u pravom smislu te rječi svaka čast
Jesmo ti počeli djecu i po opstinama dijeliti, gdje su tu djeca iz ostalih opstina ,to je ok. al nije u redu prema drugoj djeci
neko postavlja table i velica genocid i ratne zlocince, a neko velica djake prvake ❤️
Evo kvalitetnih radnika za fabrike
Svaka čast ali gdje su djeca iz drugih opcina
obzirom kakvi su nasi tkzv.politicari ovoj djeci se smijesi divna buducnost u EU
Sta sumska kaze na ovo?
Svaka čast, trebamo istaknuti i nešto lijepo. Bravo djeco
Neko usrane monstrume i gorile a neko najuspješnije učenike i studente to je ta razlika između civilizacije i ljudskih vrijednosti i đikana
Jel se sve završilo na slikanju? Ili su dobili i oni po teglu krastavaca kao onaj nesretnik u Šumskoj. Potpisati s ovom djecom ugovore o stipendiranju i pratiti ih, ne ispuštati iz vida, ulagati u njih, na kraju ih zaposliti na fakultete, bolnice, telekom, elektroprivredu na vodeća mjesta. Samo tako nam može krenuti. Međutim, polupismenom načelniku važniji je fudbalski stadion nego naučni institut.
Sarajevo kopira od Kalesije 😁
Zar je bitno?
Baš tako, zar je bitno ako se nešto dobro kopira i promoviše ? Bolje ovo nego bilbordi ratnog zločinca Mladića koji se mogu vidjeti u gtrs.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)