Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE UPISUJTE PRAVNI FAKULTET NE ZNATE STA VAS CEKA!
Najviše studenata upisuju fakulteti sa najviše nezaposlenih svršenika...
@Pipo POTPISUJEM!
\"REPUBLIKA SRPSKA\" ZABRINJAVAJUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE OD KAD POCE SARAJEVO X \"REPUBLIKA SRPSKA\" ? STA OVO ZNACHI?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Uciti, uciti i samo uciti, sto bi rekao M. Krleza
cak i takvi studenti ce moci naci neki posao sa znanjem koje steknu na fakultetu.najgore je odustati i nista ne raditi.
univerzitet u sarajevu je svijetla tacka bih drzave.primjer napornog rada i buducnost nase zemlje.pozdrav i ohrabrenje svim studentima i profesorima univerziteta.samo ustrajte,vi ste perjanice naseg drustva.
\"U prvu godinu prvog ciklusa studija u akademskoj 2010./2011. godini Univerzitet u Sarajevu planom je predvidio upis 5.945 studenata na 23 visokoškolske ustanove.\" Računajte na još 1000 ili čak 1500 (štela i lova) \"Slijedi Fakultet političkih nauka koji na pet odsjeka planira upis 630 studenata\" Od toga će 400 komada upisati Žurnalistiku. Kažem komada jer su studenti postali samo statistički broj, kao stoka... daj ti upiši njih hiljadu na jedan odsjek, samo nek\' se uzmu pare.
Veliki broj Sarajlija, mahom Bošnjaka, izrazio je svoje negodovanje da se ispred sarajevske katedrale izgradi spomenik papi Ivanu Pavlu II., a čak je zaprijećeno i da će biti srušen ukoliko se izgradi. \'\'Citirajte me , fotografirajte me slobodno. Evo, ja vam kažem, čim bude postavljen, ja ću ga srušiti\'\', zaprijetio je jedan od sudionika javne rasprave o podizanju spomen-obilježja papi Ivanu Pavlu II. ispred sarajevske katedrale, koja je održana u velikoj dvorani općine Stari grad u Sarajevu. Ono što je još šokantnije, jest činjenica da je jedan imam izgradnju spomenika nazvao provokacijom pri tom pitajući nazočne mogu li zamisliti kakva bi reakcija bila da se u Mostaru postavi kip određenom islamskom vjerskom vođi. Govornici su iznosili mišljenje kako je papa Ivan Pavao II. obični smrtnik te kako ne zaslužuje obilježje u Sarajevu. Mnogi su ovaj projekt okarakterizirali kao provokaciju prema bošnjačkom narodu u Sarajevu.