Komentari (189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a kokain prolazi ko stocna hrana...
@volv0 kokain dolazi iz juzne amerike debilu. 80% kokaina koji udje u europu udje preko kalabrije, tj. prokrijumcari ga ndrangheta.
@MiloradIzetbegoni sinaloa ne posluje u europi. europski narko karteli uvoze na glavne luke u eu obicno direktno iz juzne a. a ponekad je maroko medjustanica, reggio di calabria, barcelona, marseille, hamburg, rotterdam, rijeka... ndrangheta uveze po nekim procjenama 80% kokaina koji udje u eu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
600 km plata vozis kao budala cijeli mjesec vamo tamo kao hrcak, a gazde se razbacuju parama ko ludi.
da nije mozda 300 km plata? levatino
A novac od posiljke neide vozacima vec gazdama
I kaze sto nas trkeljaju i drze po tri sata na granici eeee bosnjo
a prošo im Vejsil sa herionom u autobusu hahah
Ovo ih je Bandović ošmeko
@biglogika..logično..a western union 9,- na 100,- i podigne na pošti za pola sata kasnije.
koja Company?
Covjek kupio kucu na peljescu od sverc cigara pita ga neformalno dalmatinac kako si mogao zaradit 250000€ kaze on njemu nisam imao skolu polozio za bus zaposlio se u Centrotrans vozio ture Munchen Sarajevo i evo penzija!!
Hebi ga nije proslo drugi put
Hahahha, ponovo bacanje prašine narodu, kako se ne bi pričalo o velikim kriminalcima.
Uhvatili su jedan bus, a svaki vozi cigarete...samo sto ova dvojica nisu uspjela da ih podjele putnicima, pa ih morali kriti po sjedistima..ciganska posla, nikad dosta.
Joj naslova ko da su tonu prosvercali...to se nekim velikim brojkama barata, a ustvari radi se o 47 steka cigara...novinari su najvece smece na zemaljskoj kugli
Ovo je centrin bus
Ne da se sirotinji sitno samljeti!
jao jeste matematičari svima kalkulator proradi kad je da se broje tuđe pare. Bjede jadne zapad nam vedri i oblači preko SDAhdzSDS i oni ne kradu a vama zinula stražnjica na (35€ po šteci) pa usta postala prdina bara. sjedite za volan malo da vas pitam kako leđa a plata od privatnika.
@golfZwaja sve i jedan posao ima svoje nedostatke. Problem s ledjima imas i kad radis u uredu, s nogama i ledjima kad radis stojeci itd...kao sto rekoh, sve i jedan posao ima svoje nedostatke. Sto se svercanja tice, po steki isti soferi zarade dobru lovu s obzirom da ih za duplo (i vise) prodaju nasim ljudimavani. Kako god, nasli su nacin dodatne zarade, ok, snasli su se...da li je ilegalno, da. Kad se upustas u takvo sto, trebas biti spreman snositi i posljedice.
@BuggsBunny pricas gluposti novac od posiljki uzimaju gazde i oni narede koliko ce se naplatit
Meni uzme 10 eura samo zato sto zna da moram poslati ocu 100 eura dabogda im svima presjelo to sto svercuju bez postenog rada nema nafake.
@biglogika bas si neka velika logika.. Kazes dabogda im svima presjelo to sto svercaju, a ti das 10 eura sto posaljes 100€ i ti ko ne svercas. Zasto nisi ti bio posten pa pteko banke poslo i platio proviziju i rijesio problem. I niko te ne tjera da dajes 10€ to je njihova cijena a na tebi ke da saljes preko njih ili ne!!!!