Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se to u Njemačkoj rađaju \"Bosanci i Hercegovci\"?! i tko su oni? na Popisu 1991. takvih nema nigdje. i zašto se jezik ne zove bosankohercegovački, već samo bosnaski? zar to nije diskriminirajuće prema hervegovcima?
koji ce im vrag tamo? Nije zar da planiraju djecu vracat u ovu rupu ?
Lijepa vijesti, nova radna mjesta, djeca moraju u školu, i eto vidi se da aktivisti za bilo šta mogu postići mnoge stvari, svaka čast!
Lijepo, lijepo......sto vas je vise tamo manje vas je u nasoj, hriscanskoj, Bosni i Hercegovini! Samo selite turc.......
Pi-news.net na toj stranici stoji sta njemci misle o bosnjacima
eki ovo na kraju .\"... i Nici Filipoviću\" nijemcima\", haha, otkud Niko Filipović da je Nijemac, a ovaj konzul koji se zove Dag (to je valjda neko narodno ime) je Bosanac...je*o lud zbunjenog ovdje.
Poznata multietniĆarska politika: fol Bosanci i Hercegovci, a i učitelji i učenici jedne nacije, bošnjačke (izvinjavam se ako koga vrijeđam ovim, jer oni češće mijenjaju naciju nego gaće na guzici).
Znaci Bosnjacke
NEVJERUJEM
Iz aviona se vidi da se radi o muslimanskim školama i da tu Srbi i Hrvati nisu poželjni, čemu negativni lajkovi, čudim se?
Ta je priča \"bosanci i hercegovci\" zamazivanje očiju Njemcima, ali nisu oni sisali vesla.
Cuj Bosanci i Hercegovci ? Ako su skole na bosanskom jeziku onda su Bosnjaci u pitanju . Vi pojma nemate .
prodo bi dusu djavolu da odem u njemacku zivit
Kad vi svi iselite u Tursku i Njemačku, mi i Srbi se dogovorimo za pet minuta. Dotad blokada države na svim nivoima, od ranga čistačice do ustavnih pitanja.
ta poturadija kad vidi Deutschland zaboravlja na sve i pokusava se pravit vecim Svabom od Svabe, zato bez brige.. zaboravili su oni svoje korjene...