Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosječni Bošnjak misli da je sve probleme riješio ako nema četnika na vratima. Zato je potpuno slijep i gluh na invaziju migranata koji bi konačno mogli zbrisati i Bošnjake i BiH. Nema ni jednog migranta duže od dva sata na teritoriji RS-a. Treba otići na autobusku stanicu u IS.
Njemačka će ipak riješiti taj problem. Probranima će dati azil, ostali u avion. Ali, nekih dvije, tri stotine hiljada migranata će razvaliti BiH jer naša država ne može da liječi, da daje penzije i ostalo svojim gradjanima, akamoli stotinama hiljada osvajača, pardon migranata!
ooooo pa pola sarajeva je gore, zatrazilo azil od povratka u BIH.... sreca pa svabi treba fiz.snage, peraca g. inace bi letjeli kano sinjekukavice... ili ti soko sivi....
Moglo bi uskoro doci vrijeme dobrovoljnog povratka iz njemačke nazad u BiH. Ovdje nema hljeba za poštenog čovjeka...
1,8 miliona kozojebaca i divljaka koje nikad niko nece prevaspitati.
Glupi švabo, pustili su bagru u zemlju u kojoj se vise slobodno ne mozete kretati u kasnim satima.
Njemci moraju po 2 posla raditi da bi izfinancirali toliku socijalu. :)
Primjetio sam da se neki pojedinci javljaju i obećavaju vam provode i šta sve ne tokom SFF. Ja vam sad moram otkriti da se vaš prošlogodišnji omiljeni trio vraća na SFF i ove godine! 1dis kupuje skupe torbice ženi po Milanu i Londonu, da bi ga pustila da izlazi s nama, Damir Efendic dan noć sjedi na instagramu u vili u Beču i vrbuje influenserke i sponzoruše da furaju s nama, a ja se polako spremam da letim iz Rio de Janeira za Sarajevo. Vidimo se na SFF, obećavamo ludnicu!