Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ludilo
Pripadnice spasilačke službe BiH za koje se primaju djevojke 100-60-100 su imale još jednu uspješnu intervenciju, spasile su penzionera u plićaku koji je nezgodno legao u pijesak. Konkurs za spasilačku službu na BiH Jadranu je trajno otvoren kako javlja pomorska lučka kapetanija u Sarajevu.
"Iznemogli". Štedili jadni za godišnji odmor pa ni Neumski zaljev ne mogu preplivati.
inače jako širok zaljev, možeš ga komotno i preplivati ako imaš kondicije
Plićak i lagano se "kiselis" :D :D
Ponio ih žar.
..šta je ovo😄😄😄do pola vijesti spašavanje, a od pola hapšenje po Saraj'vu😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Fakat hahaha
Zato što je vijest o radu granične policije BiH. A aerodrom u Sarajevu (i Mostaru i Banja Luci i Tuzli) je granični prelaz u vazdušnom saobraćaju...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mozda su kontali doplivat do Italije, nece vise da ljetuju u Neumu.
@Klixan Svi smo brate :D