Komentari (337)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA krade na izborima od 1990.godine i to je jedini nacin da dodju do vlasti. I ne cudi sto se ovo desava. Ali bez obzira na sve ovaj put vam nece uspjeti nista. SDA padate ko s kruske.
@PerAsperaAdAstra tad su i bili posteni, kradu od 1996
ODJEBI BUDALO☝️
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
OVO JE DOKAZ DA JE RANJENA ZVIJER NAJOPASNIJA! SDA KOJA JE BILA POZNATA PO KRIMINALNOM IZBORNOM INŽENJERINGU NADALEKO JE OSTALA BEZ KLJUČNIH OPERATIVACA ALI OSTAO JE NOVAC! NOVAC ZA KUPOVINU GLASOVA I NOVAC ZA KUPOVINU BIRAČKIH ODBORA! OVO JE KLASIČAN PRIMJER! ☝️
Biraj mocnu BiH. Biraj Fahrudina Radoncica i SBB. Biraj bolju buducnost.🍀🍀🍀🍀🍀
@BOSNJACKlpreporod ove izbore nece krasti nek znaju, bagra jedna SDAovska
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OIK na celu sa SDA ''skidale'' clanove biračkih odbora i postavljali svoje kriminalce.
Ostaje sve kao uvijek mafija nedaje fotelje!!
Izađimo masovno na izbore i glasajmo, samo, za kandidate pod posljednjim brojem na svim listama koje su naš izbor.
Prle i Tihi , diverzanti..."minirajmo" izbore!
Ko ne bi odustao za par milja maraka.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Posjete na = > > www.Hotmiss.top
Nemojte da vas poslije grize savjest što niste birali najboljega, Hadzikadića, nemojte podleći pod razne propagande. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Kaže šta će on sam? Pa i u Ameriku je otišao sam, pa vidi dokle je dogurao i šta je napravio. https://mirsadhadzikadic.ba Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
Nemojte da vas poslije grize savjest što niste birali najboljega, Hadzikadića, nemojte podleći pod razne propagande. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini pravi kandidat koji nije na budžetu i finansira sam svoju kampanju jeste Mirsad Hadžikadić! Lider kakvog čekamo dugo vremena! Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Himna kampanje: https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/videos/1081416048702375 #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #MH2018
🇧🇦🇧🇦 Jucerasnji intervju na FaceTV: https://youtu.be/smguT8Bk4N8 #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. #pravipredsjednik
🇧🇦🇧🇦 O odgovornosti svakog pojedinca: https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/videos/1404612019671106 #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, dok drugi kandidati koriste vaš novac kako bi vas gledali sa visine. #MH kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
Pa da, onda dolaze na red "rezervni" članovi komisije, koji završe izborni inženjering...
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Jedini čovjek bez finansijaskog interesa u utrci za Predsjedništvo BiH – Prof. dr MIRSAD HADŽIKADIĆ. Neki kažu: 'Ne želim Fahru, pa ću glasati za Šefika.' Drugi opet: 'Neću Čovića, pa ću glasati za Komšića.' DOSTA!!! Kada ćemo prestati da glasamo PROTIV i početi da glasamo ZA? GLASAJMO NAPOKON ZA NAJSPOSOBNIJEG!
sposobni profesor doktor hadzikadic koji podrzava istospolne brakove ne moze dobro proci na izborima. propast cemu sve zbog podrske homoseksualcima..