Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oduzeli paradajz kao nelegalnu robu ali zato redovno po kilogrami i kilogrami droge prodju preko granice
Uhljupi uhljupski. Kada ce jednom konačno otići u Zapadnu Hercegovinu. Tamo ništa nema po zakonu, i kako da se ostali bore sa njima, nego nelegalno.
oduzeli paradajz ccccc
Samo hapsi bandu švercersku! Kod mene u komšiluku ima ih 5 koji su blago rečeno milioneri. Sve na papučama, brašnu, patikama i trenerkama zaradili. Dana radnog staža nemaju i marke poreza nisu uplatili.
istina......ne znam zasto minusi
NAziv akcije je KONTRABAND, što na engleskom jeziku znači šverc. NE vjerujem da i jedan papak u SIPI zna šta znači ta engleska riječ, a ipak je pravilno upotrijebiše :)))
Imal' gandže u ovoj robi?
nemere vise posten covjek ni nelegalnu robu svercat...a da prije toga ne da mito...
>Pošten čovjek >nelegalna roba >Šverc >Mito. Poštenjačina ona prava.
@Aparati pošten čovjek..........u ovom aparatu......samo može propasti !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)