Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
di si vidio da jelka ide pod vodu. kakva nakaradna ideja. pa ovdje nije nista prirodno i normalno. sve naopako u PM. ne cudim se odakle dolazi ideja jer oni su sasjekli sve jelke i stavii ih pod vodu. zato sada neg gledaju u kamenje. idioti.
Novogodisnja jelka postoji, kitim je zadnjih 30 godina.
Bas fino.-) Sretan Vam Bozic:-)
istina,,novogodisnja jelka ne postoji........
POSLAT CEMO VAM TAMO PIRANE, DA VAS UGRIZU ZA ZADNJICE KOJE NEPERETE NEGOIH LJEPITE PAPIROM PA DISMR KO KONTEJNER
I koliko ovo drvce kosta porezne obvenzike ? Ali ako nista pokazali smo koliko nam je stalo do toga da i ribe bozic slave...
Prekrasno dragi moji Hercegovci.
evo kad se već spominje Hercegovina,pozivam sve u blizini da navrate u Široki održava se trodnevna fešta,sa tamburašima,roštiljem,kuhanim vinom i ostalim... TRG GOJKA ŠUŠKA,sav prikupljeni novac ide u dobrotvorne svrhe za siromašne ljude u BiH,,,večeras je bio dobar odaziv ispod šatora od 100 kvadrata
oprostite ali ne postoji novogodišnje drvce, samo BOŽIĆNO drvce, a i tako je nastala ideja kićenja drvceta, kada je jedan svećenik vidio zvijezde koje prosijavaju kroz šumu u badnju večer, i vidio je kako bi bila lijepa simbolika okićenog bora u isčekivanju Isusova rođenja, dakle isključivo božićna namjena!
Stvarno nesto izvanredno.
...zanimljiva ideja...možel\' se na dah ronit\', pa bacit pogled :)...pod uslovom da srčka ne prsne na +4 C vode :)
Straha
Fino. Sretan Božić svima koji slave !
Ovaj podvig je za svaku pohvalu! Još samo bih želio skrenuti pažnju da brza sat na klixu.