Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
doslo vrijeme da se i mi malo izivljavamo na Grasom dosta su se oni na nama ...malo malo strajk ...pa ovo pa ono pa jedna voznja propustena....sve to im se sad obilo o glavuu
Ljudi ovo samo moze biti dobra stvar za gradjane,jer kad imas konkurenciju ,dobijes i kvalitet i povoljnost,ovo izmedju GRAS-a i Centrotransa je nesto sasvim normalno,oni ce se samo takmiciti ko ce jeftinije i bolje ponuditi narodu,a to odgvara,a i vrijeme je da se ovo desi.
nauči razliku između č i ć , dž i đ mrtve da ti je*em u usta !
Baš(ć)aršija..............ooooooooooooo, sudija, j.e.b.e.m ti......... Pravopis, uzasan!!!!!!!!!
Svidja mi se.
CENTROTRANS U NEDELJU NECE RADITI.Pogledati tred voznje na njihovoj oficijalnoj stranici
Jel Bašćaršija, idioti maloumni. Nije stvar samo u prepisivanju, bar pogledajte ono što prepisujete.
bar ce nam zenske sad odahnut od revizora, oni nisu pregledavali karte nego zenske :)
Da razmislim, ako hocu od Ilidze do Carsije da odem prvo moram platiti 1.6KM za tramvaj do Skenderije da bi zatim presjedao u bus i opet ponovo dao 1,6KM. Hvala na ponudi ali ne treba zaista, sad imam Centrotrans koji ce me za 1KM odvesti i to bez presjedanja.
kasno, kasno, UDOBNIJE SA CENTROTRANSOM