Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne moras trositi nista,samo kupis kartu,a hranu i pice poneses, ako je to problem. bitno je da je najkvalitetnije skijanje na jahorini,a sto jeste,blizu je. ima dosta poznate raje.
Kreci se,nece ti niko ispod dzempera gledat.Imam i ja polumjesec i zvjezdu na turu mojih gaca.
Jahorina je u Bosni i Hercegovini to je najbitnije mogu oni nama da ga puse... Krecem se slobodno sa majicom od mjesec i zvjezde...
@zajebant Uz sve to sto si nabrojao, pojedi jos jedno veliko govno, ali nemoj nikome kazati!
Lojavci ce sebi jajca da izgrizu od muke. Najljepsa planina i jos nadomak Sarajeva a srbi skidaju kajmak. Joj tugeeeeeeeeeee! Lijepo brate na Jahorini, pogotovo kod onog jednog srbina sto drzi gril na otvorenom. Domace kobasice, slanina, svinjski raznjici,....mmmmmmmmmmmmmmmmmmilina! To na Bjelasnici kod nasih domacih talibana mozes samo sanjati!
Drago nam je da susjedi dolaze i ostavljaju pare uzivajuci na nasoj Jahorini. Pozdrav iz Republike Srpske ! Svi ste dobrodosli !
@david Sta laprdas djecko? Gdje ces ti vratiti Jahorinu? Jahorina je vjecno bila i vjecno ce ostati tu gdje je i sada - u Bosni i Herecegovini i bice dostupna svim gradjanima Bosne i Hercegovine i svim ostalim ljudina dobre volje.
E zato dođite u Busovaču, na Busovačku planinu i SRC Pridolce, cijeli dan skijate za 17 KM a pola dana za 13 KM, kilometri staze, snijega ko u priči a put odličan..,..Dođite mi smo dobri domaćini (Busovljaci=
Bio sam prošle godine na Jahorini i ne izgleda loše, ono što me je iznerviralo i odvratilo da više nedodzem na istu planinu jeste.... jedan jedini restoran koji postroji i u kojem nemožeš popiti Sarjevski Kiseljak ili neko pice Sarajevsko. Tako ako naruciš mineralnu vodu, donesu ti Knjaz Miloš vodu... a 65% raje iz Sarajeva boravi na planini. Kada se mogne kupiti i naruciti domaci proizvodi onda cu vrlo rado otici na Jahorinu... Do tada Bjelašnica je za mene extra... svake godine nešto novo.
najbolji je vlasic, ima bruceloze koliko oces
Dnevna karata 35 km...pa hebo majku ko to sebi moze da priusti??? racunam jos nesto da se pojede, popije, benzin,...recimo po osobi 50 km...tj. za dvoje 100km...halo ba 100KM!!! Pa nije ni cudo sto su nam skijalista puna papaka...
Al nam četnici maznuše Jahorinu, Insshallah vratit ćemo ljepoticu na tamo gdje joj je mijesto. Nek idu na Ravnu goru pa nek se smrde tamo skijaju !
vlasic jeste jeftiniji ali je staza katastrofa!kad povadite one stijene sa staze mozda i dodjem!do tad nista!pozz
dođite na Vlašić ljudi.. jeftinije i bolje ;)
Lijepo je kad se pise i o Jahorini, a ne samo o Bjelasnici. I Jahorina je bosanskohercegovacka olimpijska planina i dostupna je svim gradjanima Bosne i Hercegovine. Hajmo na planine jer tamo nema zime...