Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suicidalna ova limarija u posljednje vrijeme.
a i vrijeme im ne ide na korist
Auto se zapalio nakon izjava Milanovića
Pokrij medije i radi šta hoćeš. Sarajevo se u posljednjih par mjeseci u Bronx pretvorilo. Ubistva iz zasjede, paljenje ugostiteljskih objekata, pa 6 auta u komadu na Dobrinji, pa sad ovo... A vlast se hadžija i otišla u Dubai. Pa će za par mjeseci opet neki kozmetički protesti kad se primaknu izbori ..
SUKOB KVAZINAVIJACA SE NASTAVLJA
Ovi auti vrše samoubistva na sve strane, ili kako kaže naša policija - samozapaljenja.
Mnogo je nerasčićenih računa u Sarajevu...
Ovi automobili se sami pale u zadnje vrijeme wtf
i onaj je tri auta iz Pule zapalio cijela Istra je brujila o tome pa nilome nista ,ljudima šteta preko 50 hiljada ,ovaj u muriji ima jesti i piti dize tegobe,u Hr bi dobio 5 godina ,ljudi se boje doći u Sarajevo
Mislite da je prijetnja Katolicima u momentu dok se bošnjačke stranke povlače iz pregovora slučajna?
Mole se gosti iz Hrvatske koji su došli u Sarajevo sa članovima svoje obitelji koje tu imaju, provesti predstojeće blagdane, da ne dolaze privatnim vozilima, osim ako im nisu garantirane garaže.
Nije to prijetnja mamlaze, nego dobronamjerna molba, a s obzirom šta se radi. Čitaj s razumjevanjem.
Automobil odranije poznat policiji
Opet samozapaljenje i opet hrvatske table, poruka?
U Sarajevu izgorio automobil hrvatskih oznaka, zabrinutost zbog prijetnji katolicima
...neko je dobio zadatak iz fašističkog hadezea da prepada hrvate po Sarajevu,kojima ni u ratu nije falila dlaka sa glave.
SAMI GORE; ČUDO JEDNO !
Opet Hr registracije?
Naj samozapaljivija auta na svijetu PSA grupacija i BMW.. Pitajte googla...
Koje je ovo auto?