Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlast pocinje lagati da se smiruje. Nemaju cim da placaju ljudima zatvaranje firmi i doprinose i da namiruju pare pa onda lazu i pustaju da se otvori sve. Tako je i u Brckom vlast nece da zatvori jer nema para da namiruje privatnike. Ja sam to rekao jos prosle godine da ce doci do tacke kad ce pustiti sve jer ce nestati para da se daje kao kompenzacija za zatvaranje. Sve se raspada ha ha ha
Da kladare moraju raditi to mi nikako nije jasno
Svi racuni ostaju i sve cete morati platiti iako vam ne daju da radite.
Zatvoriti teretane, šta če vama teretana,
U rs jedino sto radi su kafici(trgovine se ne racunaju jer vecinom prave deficit prodajom uvozne robe tako da su rak rana drustvu) i javni sektor. Sad zatvoris kafana i sta ce puniti javni sektor? Epilog, neko svjestno rusi rs i gura u propast. Opet ce biti krivi drugi :)
Naravno i radnje treba zatvoriti i shoping centre
Mamu nek ti zatvore... Sigurno si na buđetu pa te zaboli ona stvar za ljude koji hrane porodice stim zanimanjem..