Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sutra ćemo znati hoće li SDA i SBB izdati BiH
Ako ce se izborni zakon donosit tako da određeni pojedinci imaju korist iz toga onda nam i ne treba a ako ce se donosit novi izborni zakon na nacin da se sprijece kradje onda je takav dobrodosao. Zagovornik sam elektronskog glasanja jer je to najpravednije i nece se moci krasti i manipulisati izbornom voljom gradjana a sto se tice penzionera oni su zasluzili da imaju barem normalne penzije jer su citav zivot radili i doprinosili i to je najpravednije.
Pa nama je vec odavno VANREDNO pa sto ne bi i vama -prazne kasice prasice
bolje da pisete koliko je ko kahve popio, janjetine po'o, da vidimo hocel' im naskodit, jerbo oni su svi nas nacionalni interes...hracccc dabogda im se sjeme zamelo