Komentari (257)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nama Bošnjaci dodje glave Željko Komšić...
A jadni Bošnjo nikakva prava nema u RS-u, nema pravo jezik, hapse ga zbog zastave sa ljiljanima..itd...i SDA godina suti...
Bosnjak sam al me najvise boli izostavljanje ostalih uvjek i iznova . Po tome smo isti i mi i bosanski srbi i bosanski hrvati
ma j... se narod za vase finese, svugde u svijetu se ljudi pitaju sto i kako zele, i mir u kuci; samo ovdje se samo sprdaju medjunarodni hazarderi i lovu jamljaju
ALLAHU AKBAAAARRRRRRRRR 💣💣💣💣💣💣💣💣
Ukini Federaciju i RS i eto ti mira za sva vremena. Inače eto ti rata na pragu pa će se ukinuti sve jedno sve u BiH.
Šmit priprema novu Srebrenicu, cilj M.Zajednice je isti kao i 91-95 pobiti Muslimane, Srbe protjrati u Karpate i formirati latinsku državu, Veliku Hrvatsku.
Ukini Federaciju i RS i eto ti mira za sva vremena. Inače eto ti rata na pragu pa će se ukinuti sve jedno sve u BiH.
RAT!!! RAT!!!! RAAATTTT!!!!!
ustav nema pravo niko niti smije mijenjati. nametanje ustavnih odredbi znači agresiju na zemlju i okupaciju od strane nametnika. ako se to desi onda je to isto ono što se desilo 92. takav okupacijski pravni poredak proglasiti nevažećim i pozvati u pomoć građane i sve saveznike u otpor protiv agresora.
A inače se Ustav smije mijenjati kada se ide na stetu Hrvata???
Procitao sam, ja ovdje nista ne kontam.
Zasto mi je klix obrisao top komentar da se pretvaramo j Palestinu? Je li to cenzurisani klix.ba boli istina???? FUJ GADNI STE!
Dosta više nametanja bilo čega što nas sabija u bilo kakve torove, jedina podrška OHR-u može biti ona u kojoj se ukidaju kantoni i entiteti, novi ustav gdje su prava ista za sve građane BiH, sve ostalo je nedopustivo.
Hrvatska je ocistila Srpsku krajinu I sada je etnicki cista.Dobili su najvise od bivse Jugoslavije.Sada bi I Hercegovinu da uzmu. Ovo je tacka koja znaci biti ili ne biti za BIH.Ako to pokusaju belaj je izvjestan.Posle genocida I UZP to bi bilo kao da su Hitleru dali Poljsku I jos dio Francuske nakon pokolja Jevreja.
Bravo prijatelju isto rezimiramo ciljeve takozvane međunarodne zajednice isto što su omogućili genocid u Srebrenici sada pripremaju u ostalim dijelovima BiH. Hoće da počiste nas Srbe a Muslimane pobiju i eto velika ustaška Hrvatska.
Treba omogućiti potezanje vitalnog nacionalnog interesa kada se donose ili ne prihvataju odluke koje su u interesu BiH, a ne u interesu susjednih zemalja, a protiv BiH. Do sada su Hrvati radili sve u korist Republike Hrvatske, a na štetu BiH. Otuda je i došlo do spontane težnje Bošnjaka da preglasavaju Hrvate kako bi zaštitili interese države BiH.
Samo deri Šmite i jedne i druge i treće a i ostale
Sto ne uvede odredbu kojom ce se odbijati od plate onima koji izostaju sa sjednica? Npr. neka im odbija od plate 30% slijedecih 3 ili 6 mjeseci.