{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


U MZ Mahmutovac kombijima dovoze pse lutalice

3.12.2013. u 13:20
0
6
U MZ Mahmutovac kombijima dovoze pse lutalice
0
U MZ Mahmutovac kombijima dovoze pse lutalice
U proteklom mjesecu na području Mjesne zajednice Mahmutovac uočen je dodatni dovoz pasa lutalica. Kako nam je rečeno u Mjesnoj zajednici Mahmutovac, prema prijavama građana zapažen je dovoz pasa lutalica u kombijima.
"S obzirom da su u više navrata na zadnjoj minibuskoj stanici na Mahmutovcu uočena ista dešavanja, obavještena je i Policijska stanica Stari Grad kako bi hitno reagovala", saopćeno je iz Mjesne zajednice Mahmutovac.

O ovom događaju raspravaljao je i Savjet mjesne zajednice Mahmutovac, na kome je donesen zaključak da se ovakvi događaji moraju zaustaviti, jer građani ove mjesne zajednice već imaju i previše problema sa čoporima pasa lutalica, kojih je svakim danom sve više.

"Građani s razlogom strahuju za ličnu i bezbjednost školske djece. Ovim putem molimo građane da, ukoliko uoče dovoz pasa lutalica na bilo koju lokaciju, blagovremeno prijave najbližoj mjesnoj zajednici i nadležnoj Policijskoj upravi", saopćavaju iz MZ Mahmutovac.

Podsjećamo, Općina Stari Grad je jedina u Kantonu Sarajevo koja je prošle godine izmirila obaveze za uklanjanje pasa sa ulica Starog Grada i njihovog odvođenja u azil u Prači.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Smatrate li da Željko Komšić može osvojiti još jedan mandat u Predsjedništvu BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: