Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prava mulietnička policija. čoviću haman ne smeta do-dickovo marginaliziranje hrvata u rs.
Ma to se i u mup RS zaposljava po nacionalnom ključu iz 91. Samo ne znam koliko je onda prije rata bilo Bošnjaka u Višegradu, Rudom i diljem istočne Bosne kad ih u policiji radi po jedan eventualno dva???
postotak zaposlenih srba u federaciji nije nista veci od 6% ... ne branim nikog, al ovo je obicna nacionalisticka propaganda!
Ogromna propaganda se vodi sa potkupljenih elektronskih i pisanih medija iz Republike Sumske. Dali ce ti mediji uspjeti jos jednom nahuskati Srbe na druga dva naroda na tzv otcjepljenje ili samostalnost RS, sto se ne moze postici nikako mirnim putem, ostaje da se vidi. Cilj velikosrpske politike je jos jedan pokusaj stvaranja krnje Velike Srbije na racun BiH. Ulaskom u NATO ili EU, Srbije ili BiH ta se prica definitivno zavrsava.Tako da im ostaje jos jedan pokusaj prije ulaska BiH NATO. Zato su oni i protiv ulaska u NATO. U historiji je bilo vise takvih pokusaja i svi su propali do sad. Sigurno ce propasti i ovaj.
ovaj broj je velika sramota za tzv Republiku Šumsku, još jednom ističe njihov neprijateljski stav prema drugim naroodima i mržnju svega što nije Šumsko...
hajd što su Bošnjaci ugroženi, to smo i navikli, ali izgleda da se džaba Dodick i Čović jedan drugom dudlaju i jedan drugom se nagu.zuju, običan škutor u četnnitetu od toga ima veliku k.a.r.i.n.u !
Nek naprave procenat, kolko srba radi u mupu K.S i FMUP to je pametan prijedlog pa da ga uporedimo ,sa ovim statistikama iz RS.-a, radi srba sasvim dovoljno i jos su zasticeni ko bijeli medjedi.U spec jedinici MUP-a R.S-a nijednog bosnjaka nema samo da se i to zna...
ne zna se ko je veći č.etn.ik ja ili Do-dick
Nek izbroje procenat Srba u MUP-u Kantona Sarajevo i ostalim institucijama. Nema ih ni pet posto. U tih pet posto ima i dosta onih iz mjesovitih brakova koji se izjasnjavaju kao Srbi samo radi posla. Ali popis stanovništva sljedeće godine skinice maske \"multietnickom Sarajevu\".
BOLJE VIDITE KOLIKO IMA SRBE I BOSNJAKA U ZHK. NEMA IH NIKAKO U POLICIJI DOK SE SVADJATE SA SRBIMA HRVATI PRAVE DRZAVU!!!!
koliko srba radi u organima uprave u federaciji?
sto ne napisete kakvo je stanje u federaciji??? dosta nam mazete oci republikom srpskom svaki dan da biste sakrili stanje u federaciji
-svrbi smrde.