Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha Koje licemjerje!!!!!! Zabranili okupljanje vise od 5 osoba, a istovremeno politicki pijuni zakazali skupstinu Aluminija za ponedjeljak. Na skupstini bude Nadzorni (7 clanova), odbor za glasovanje (3 clana) i tko zna koliko od 2000 i nesto dionicara. Hoce li MUP zabraniti tu skupstinu ili ce se kao i obicno praviti slijep i glup????
Što se tiče štaba civilne zaštite i telefonskih odluka, moja baba je imala običaj reći: " Ne lupaj ko Martin po diviziji".
A i ovaj policijski sat mi nema nikave svrhee,po danu puno rajeee,o bunici da ne pricam ,koda je subota svaki dan rostilji gore..a navecer raja svakako u kuci satare ona piva na suncu
kod mene u kuci 5 osoba. odo punicu istjerat lijepa naredba hvala
e jebi ga valja i dalje slusat imal brasna i de zete bgt zaleti se i uzmi mi ronhil
zabrani okupljanje skroz i ćao
treba prvo zaraziti osoblje u Domovima zdravlja, a onda sa-zada ući u bolnicu..
Da li se u dom zdravlja smije uci sazad?