BiH
1

U Mostaru ulična akcija "Pola sreće drugima"

FENA
Mostar (Foto: Arhiv/Anadolija)
Mostar (Foto: Arhiv/Anadolija)
U organizaciji Centra civilnih inicijativa (CCI) danas je u Mostaru upriličena ulična promotivna akcija pod nazivom "Novi Zakon o igrama na sreću u Federaciji BiH - Pola sreće drugima", tijekom koje je građanima distribuiran promotivni materijal o sadržaju i važnosti donošenja novog zakona o igrama na sreću.

Tim povodom u izjavi za Fenu projekt menadžer CCI-a Adis Arapović je kazao kako je CCI inicirao donošenje novog zakona o igrama na sreću, te kako je Nacrt zakona usvojen u oba doma Federalnog parlamenta, javna rasprava se uskoro završava, a u narednih mjesec dana očekuje se razmatranje Prijedloga zakona i njegovo konačno donošenje.

"Želimo građanima poslati poruku kako ima načina, ima instrumenata za financiranje onih kojima je pomoć najpotrebnija. Milijunski gubitci, utaje poreza, nesređena oblast priređivanja igara na sreću, nezadovoljstvo krajnih korisnika, samo su dio razloga zbog koji spomenuti zakon treba hitno biti donesen", kazao je Arapović.

Ulična promotivna akcija "Novi Zakon o igrama na sreću u Federaciji BiH- Pola sreće drugima" održava se danas do 14 sati.