Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nuspojave i naknadni efekti ( nakon nekoliko godina ) nisu isto. Drzite se zakletve i posteno recite: - o prvim nuspojavama se zna to, a o naknadnim nezeljenim dejstvima nema rezultata jer nije ispunjen faktor vremena. Budite posteni. Ni ja ne kazem da mora bit losih naknadnih efeketa. I za mene vazi da se ne zna, jer nije ispunjen faktor vremena.
Sto bi se savjetovao sa ljekarom vezi vakcine.Znam i sam da nema koristi.
Hoće li doći i seljačina,smrdo Novalić
Novalić je iz konjica, dakle HNK
Novalić je iz Gradačca, dakle TK
Kako bez najave kad ste sad najavili?
Ima li sexa bez najave
Nije nista sporno
Klixe hvala na korektnosti što si napisao puno ime objekta u kojem će se vršiti imunizacija.Jedino ovako možemo naprijed
Je li sazada ili spijeda?