Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vraticemo vam ko 1805..
Sasvim realno kao što se i aerodrom u Trebinju naziva po njegovom tvorcu; Mile Smlatina
Arslanagića most na rijeci Trebišnjici, prema spisima u dubrovačkoj arhivi, počeo je da se pravi 1568. godine i 10 tamošnjih zidara bilo je angažovano na ovoj građevini. Most je podigao Mehmed Paša Sokolović, i otvoren je 1574.godine I MOST TREBA. NODITI NAZIV ''MEHMEDOV MOST !
srpski grad, srpski most, šta je sporno?
Iz Mostara za Trebinje??? Sta je ovoo ljudi??? Neki potezi SDA/SBB??? Garant
treba i poturcenim balijama vratit normalna imena umjesto ovih arapskih sto su im dali kad su ih poturcili.
BOLJE ŠIPTAR ROBOVLASNIK NEGO SRBIN KOMŠIJA!
Golemo i ovo , čuj u Mostaru odlučuju o nazivu mosta u drugom gradu. Baš me zanima šta ce "antifašisti" reci ako Trebinjci pokrenu incijativu za Titov most na Musali da mu se vrati prijašnji naziv.
Hahahhahahahahahaha. Trebinje prikuplja pozive da se tuzli vrati ime 😆
Ne mjesaj Tuzlu, lojavac jedan.Tuzli pase i USORA i Tuzla, te svoje cetnicke fukre tamo mozes po bugojnu i maoci prosipati.
"Ne možemo se oteti utisku da bi vraćanje imena Arslanagić, ne samo za stanovnike ovih prostora, nego i za turiste i općenito razvoj turizma" :) :) :)
U MOSTARU skupljaju potpise da se promjeni ime mosta u TREBINJU.... :mindfuck:
POZDRAV IZ OSLA OVDE NEMA TIH PROBLEMA KAKO CE SE KOJI MOST ZVATI
za mene je vazda i bio i osto arslanagica most, cak poneki trebinjci ne znaju za perovica most, al za arslu znaju