Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoce da navuku kolindi ali izgkeda da nece moci...hahahh
...Covic na haparatima...jel ga nazvo Dodik da ga utjesi malo...
to je sve paaravan! davno su covic ,ljubic zavrsili glasanje za sve:):):):):):):)
DZABA STE DOLAZILI. HRVATI BOSANSKI PROPALA KOLINDA ZAJEDNO SA VAMA
Poslije 19 h su mrtvi glassli!!
Kako vama bosnjacima nije jasno da je velikoj vecini hrvata iz bih koji nisu glasali potpuno svejedno jer i najliberalnije stranke iz hr ne podrzavaju vaseg komsica.. Pravo ste smjesni i cestitka zokiju
To su oni mrtvi sto su zakasnili
Fale vam Komšićevi glasovi .....
tek tada je romanticno . kada padene mrak i kada mrtvi izlaze iz grobova i daju glas za zivot u fasizmu ...... mi smo inspiracija drakuli a BiH je u stvari Transivlanija
demokracija na SDA HDZ nacin . dok god ja ne pobijedim dijeli karte
ima da se igra utkmica dok moj ne pobjedi
ne placaju porez na kladionice , ne placaju tv perptlatiu , ne placaju porez na vjerski turizam ....i sta ssada ?
U Mostaru se samo glasa kada je druga zemlja u pitanju.
Po broju komentara je jasno koliki su Bošnjaci paćenici. Zanimaju ih predsjednički izbori u susjednoj državi a sve kako bi sijali mržnju prema Hrvatima iz BiH. KOMPLEKSI SU TO VELIKI.
@gooUser1575752724 A nije ti smetalo kada se Kolindica (pretjerano) zanimala za susjednu BiH? Neka su ona i njeni fasisti i kriminalci zavrsili u pusionici, a ti nemoj mnogo da se desperas. Prijatna noc.
Sendvicari na aparatima hahaha.. Ovo nije volja hrvatskog naroda, ovo je majorizacija covica hahahaha.
Gotovo je ,..sad pjevajte moj MILANE Jabuko sa grane,...