Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odradili su juče SDP preko svojih jataka, da je jzce SDP odlučio da udje u vlast ovaj dvojac bi danas pusio. SDP im je širom otvorio vrata za nastavak razgradnje BiH.
Bosnu je izdala i izdaje SDA, prodaje svoje stanovništvo, ko je kriv sto je kupljeno glasacko tijelo SDA tri puta manje nego prije 25 godina, jos su ove izbore za njih glasali i zivi i mrtvi... Jel za to kriv SDP?,
Izborni zakon,treci entitet i mirna Bosna (i Hercegovina).Hvala Vam Bosnjaci na Sejdi K. kao okidacu.
@Kremen1moj druze to bi samo proizvelo ponovni rat, a mozda je i najbolje rjesenje.
@EdinKlempo u ovakvom stanju u ovoj drzavi,gdje se nismo pomaknuli za milimetar vec 25 godina,zbilja mislim da bi to bilo najbolje rješenje.Svatko na svoju stranu,vanjska politika bi se kreirala zajedno,i mislim da kad bi bila tri entiteta da bi napokon se oslobodili okova i Covica,i Izetbegovica i Dodika.Pa onda kako Hrvatima i Bosnjacima bude u RS,nek tako Srbima bude u druga dva entiteta.I obrnuto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbi kamenovani noćas u splitu.aa hahaha
Stize bratska pomoc.
Ne moze nikako biti jaka, ta jaka drzavotvorna koalicija koju Bakir zagovara u situaciji dok Bakir ojacava SNSD i HDZ u domu naroda kao sto su i u proslom mandatu ojacali HDZ, od izbacivanja bosnjaka iz Alumumina itd, itd.
Posljednji trzaji proruskih terorista.
Dok rusitelji drzavnogporedka i ustrojstva danas likuju tu u Mostaru jos uvijek trenutno " prvi " covjek drzave se ne ogladava o pogibiji policajca i sigurnosti njenih gradjana. Ocito da mu ovakvo stanje ne sigurnosti godi i odgovara dok istovremeno primjenjuje silu nad golorukim narodom i obicnim protestom.
i toliko je zalosno sto samo bosnjaci hoce neke gradjanske stranke, ljudi to je samo taktika srba i hrvata kako bi oslabili brojniji narod jer ne. mogu drugačije nauditi... treba biti oprezan
ovi se ujedine protiv BiH a iz fdbih razjedine ocigledno se kupuju ljudi..
a sad spektakl .....gledajte crveni kmeri izdajnici al polako bicete kaznjeni
A sve je moglo bolje ali bosnjaci hoce za svoga i kobajage gradjanskog...eto vam sad Imami i taktika 2 sebi, jedan Komsi...americani sude, inglezi sute, svabo suti, svi sute na vec vidno dijeljenje BiH....mnogi Hrvati danas nebi prihvatili ni treci entitet a kamol izborni zakon..pozzz za Komsu i svako dobro.
Glavni razlog sastanka: Kako iskoristiti ovu novonastalu situaciju i nesigurnost u drzavi u svoju korist
bosnajci ne shvataju prostu stvar...dodiku i covicu treba jak bakir....da moze o svemu odlucivati sto se tice bosnjaka a ne da stalno nesto zanovjetaju ovi iz manjih stranaka....bakir je pragmatican politicar...on je davno shvatio da bosnajci ne mogu dobiti citavu bih i bolji je vrabac u ruci nego golub na grani...ali posto je sdp i one druge male stranke toliko lajavi oni mu stalno podmecu klipove pod noge....potrebno je unistiti sdp,ns,sbb,df i slicne....
posadilo mu zastavu iza njeg,heeeej
Kada vidim ovu dvojicu dlake mi se na supku najeze. Jedan konj marke dorat(oprosti mi konjo) a drugi prava kurvica, koji bi guzice rado dao za vlast. Fuj.......
Ovi što najviše laju na ovu dvojicu su u stvari iz udruženog lezihljebovičkog bloka koji se boje da ova dvojica ne razvale njihovu oazu gdje su se iskupili ,to jest u mjestima pod Bošnjačkom većinom a sve uz pomoć i greške iz prošlosti SDA stranke.