Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa vi vjerujte SNSD-u… srbovanje sa nula uspjeha! Ništa bolje nije ni kod HDZ i SDA. Svi su isti i u nekakvim koalicijama, zvaničnim i ne zvaničnim!
Jbg nemoze se nikako ni nazvat Snsd u Mostaru to je Hdz.
Dodiku je do Srba u Mostaru, taman koliko i Covicu do Hrvata u Banjaluci.
Dokaz da je bitan samo lični interes.
puklo?
U principu 95 % Srba u Federaciju su totalno napusteni jer ih iz RS smatraju izdajnicima Srpstva tako da je meni bilo i cudno da je SNSD prosle godine napravio tu nekakvu koaliciju ali to je momenat kada su im ti ljudi trebali kratkorocno.Poslije ostvarenih nekih ciljeva opet su postali izdajice.A ovih 5% su se uhljebili kroz druge stranke jer su im i oni trebali ali je najgore sto ti uhljebljeni kazu da su legitimni predstavnici Srba ali se ne zna ko im je dao taj legitimitet.
"srpski narod dobio svega oko 500 hiljada " sta je malo para dobili iz budjeta,pa kad platite za ono sto ste pobili i porusili u Mostaru od 92-95 godine onda ce biti vise,sikter..
Ja Srbinu ništa ne vjerujem pa ni to
Meni nije jasno kako je podjeljen grad mostar na zapadni i sjeverni ima li neka mapa bas me zanima
Sjedinit ce se oni pred izbore
Najposjeceniji portal u drzavi za udarnu vijest likuje o "pucanju" jedinstva srba. Evo zbog cega smo u sranju u kakvom jesmo.
Homić Milivojević.
Puklo je njima u glavi ima vec 30god. (1992)
Za Borjanu će HDZ i SNSD,za Bakira SDA,za Željka će licemjeri ,komunjare, iz SDP,tako da će im Denis ponovno ispušiti.
Samo sloga Srbina spašava
Golo bogati ne pricaj gluposti tek od pojave SNSD u Mostaaru nesto se radi za Srbe Mostara postoji kakva takva organizacija koja okuplja ovo malo Srba sto je ostalo u Mostaru do tada nije bilo nista osim Pravoslavne crkve ali nismo svi vjernici da se okupljamo oko crkve treba, neko politicko udruzenje to je jedino napravio SNSD koji je koliko toliko aktivan i nesto pokusava svidjalo se to nekome ili ne
koliko samo minusa dobih na sasvim realan i normmalan komentar bez ikakvog vrijedjanja i ruznih rijeci to je taj fini Mostar multietnicki visenacionalni i tako te bajke za naivne ovo sve govori koliko su Srbi pozeljni u Mostaru
Gospodi iz SNSD partije ne odgovara da o sudbini Mostara odlučuju Mostarci i uvijek i svugdje prave problem, blokiraju dok ne odu po svoje mišljenje u centar Beograd, a za to vrijeme redovno uzimaju iz džepova bh građana