Bura i snijeg zarobili Mostarce
0
U Mostaru proglašeno stanje elementarne nepogode
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bola lopate tepsije , šta ti je ? 50 godina vam objašnjavamo da se smokve ne jedu zelene vi opet, ne more tako. Prvi dan kad je krenulo pola grada kontalo kokain pada , snijeg dva puta u životu vidio, prvi put kod vas, drugi put prekjučer. Ne može bola Is us očistit koliko All ah baci odozgo.
Ta ce Mostarci, nemaju ni havetnih cizama...:)
Konkretan 04.02.2012. u 17:20 Dragi Mostarci, pustite nas iz Sarajeva, volimo da malo seremo. Ko je malo bolje slike pogledao, skontao je da skoro nema snjega na krovovima, vjetar otpuhao na ulicu. Da je kod nas takav vjetar, nebi se vidjelo pola Sarajeva. Samo hrabro i izdrzite. Na ljeto zezajte nas kada pocnemo kukati da je vruce. ----------------------------------------------------------------------------- Konkretan i korektan.Svaka cast! Pozdrav iz bijelog Mostara. Vidimo se na ljeto ;)
Dragi Mostarci, pustite nas iz Sarajeva, volimo da malo seremo. Ko je malo bolje slike pogledao, skontao je da skoro nema snjega na krovovima, vjetar otpuhao na ulicu. Da je kod nas takav vjetar, nebi se vidjelo pola Sarajeva. Samo hrabro i izdrzite. Na ljeto zezajte nas kada pocnemo kukati da je vruce.
Mostarci su ljenguze do bola. Valjda che ih ovaj snijeg opametiti gdje su i shta su. Sve se mozhe kad se hoche.
Sta bi sa onom pjesmom od Zostera :\"Hercegovina - Klafiornija\" :D
Hajde ti dođi i pomogni nam čistiti kad si pametan. Lako je vama pričati kada se svake godine susrećete sa snijegom. To ti je isto nešto kao kada vi na plus 35 kukate da je vruće.
Ma bolje da pada sad nego na ljeto na +45
Ja sam iz SBK i ovakvu pizdariju jos nisam vidio. Citav zivot cistim snijeg ispred kuce, sinoc sam sve ocistio jutros kad sam se probudio smet od preko 2 metra ispred. Probijem prolaz nakon 30 minuta bura ga zatrpa opet k\'oda nista nisam radio. lol
Ništa ne brinite ovo brzo prolazi,već negdje sredinom aprila,kažu !!
Lijep ovaj Mostar i kad im snijeg pada. Jos da ima ko uslikati Stari most po ovom kijametu.
a da vidite tek dijelova na drugoj strani izmedju zgrada gdje je vjetar nanio snijeg. Majke mi ako ga nema djelomicno i po 2 metra. Autobusi se ne vide.
Je li ovo posta na Musali? Pa ne vide se ulazna vrata od snijega! Hajmo dragi Mostarci, rukama ako nema lopata. Nece vam niko pomoci ako vi sami sebi ne pomognete.
sta je ovo?????????? Ko iz holivuda ocam
care, nema narod lopata. Hebi ga, nismo navikli na ovo. A tepsijom mozes ocistiti 2 metra ispred kuce i onda lapsas. Zamisli da ja tebi kaze, da ides u skolu i na posao na 45C. Hebi ga, svak\' zna reci da je lako kad ima mogucnosti.