Komentari (207)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA BRAVO DEBILI
@Anon123 UVODITE ZABRANU KRETANJE ZA SVE OSIM ZAPOSLENE KAD SE VRACAJU SA POSLA, KAD IDU U NABAVKU. SVE PRODAVNICE, SALONE, OVE ONE, QURCE PALCE, ZATVARAJTE ZA GRADJANSTVO I ZABRANITE DA SE KRECU CESTOM I KAD IMAJU DOZVOLU PO DVOJE. SAMO JEDNO, DVA METRA RAZMAKA. ZA SVE UVEDETE NOVCANE KAZNE. ZAPRAVO, KOPIRAJTE SVE STO JE FRANCUSKA VLADA DONJELA, BAS KAO STO TO I VUCIC RADI.
Protiv prvozarazenog i Dr. Janjoša, kao primjer drugima složiti ozbiljnu krivičnu prijavu. Državo, ako padneš sada narodu u očima neka te svi napuste!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako mu se zove firma? Ako on nije htio u izolaciju, da mu pokažemo kako izolacija firme izgleda!
Kvesić, gedžo i seljačina, beči se i čačka zube pred kamerama, pa koga postavljate za 'ravnatelje' bolnica marvo škutorska ?!
Samo da beba nije zaražena i da preživi. Mora na flasicu u najboljem slučaju radi debila provjerite mu pasoš.
Nadam se da nadlezne vlasti, tj. drzavne spremaju akciju za Mostar koji ce upravo postati zariste ove pandemije u BiH... Svaka cast idiotima koji su donijeli ovo i koji su smatrali da imaju "samo gripu"...
Kada doktor Kvesic koji je nazovi neki sef na klinici u Mostaru izjavi da to sto je citava klinika povezana ventilacionim sistemom i da to nije problem jer se korona virus prenosi kontaktom...treba mu odmah oduzeti licencu za rad.
Ko je testiro blizu rodbinu od trudnice koja je dobila koronu u Mostaru ?
Za ovog debila što je krio samo zatvor-tamnica i degenek svaki dan....
Eto Čoviću, konačno i 'treći'...
Umjesto s'prida usa nam je sazad 😂😂😂😂😀😃😀😂😃😀😃
Necu da politizijem, ali smijali ste se juce vojsci sa puskama na ulascima u bolnice u Srbiji. Vecina ljudi i dalje, u ozbiljnosti situacije, pravi politiku od svega i podsmijava se. Ja Vucica ne mogu da smislim, ali od njega biste nesto mogli nauciti samo u ovom slucaju konkretno. Odnosno od epidemioloske struke u Srbiji koja je trazila od predsjednika takve mjere.
Vlast u Srbiji je bar svjesna nedisciplinovanosti svog stanovnistva kao i nestrucnosti medicinskog osoblja i postojanja ovakvih - otud i pendrek i vojska.
A migranti, gdje su sad migranti?
A ko je prvozaraženom prenio virus jer tvrdi da nije bio van države???!!!
Očiti primjer mita i korupcije.Došao do doktora preko veze i sad zarazio još zdravstveni radnika.Direktora u zatvor i doktora koji ih je primio kao vezu.
Kod nas se i Korona dobija preko veze.
Tuzla i Sarajevo Stub
najbitnije je a to je sinoc rekao i A.V da virus korona ne udje u bolnice.vama se to upravo desilo.i ko zna koliko je taj zarazio jos na plucnom odeljenju.srb je uradila nesto najpametnije.zabranjen izlazak starijim od 65g i policijski cas od 20h do 5 ujutru.ne treba nam sad kad korona hara da nam omladina izlazi po kaficima