Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hmmm,gdje je zastava Bosne i Hercegovine?????????Hmmm,ajde nek ne vidzoh onu fasisticku sahovnicu i to je neka utjeha.
Da li je to bila 19 godisnjica ili je zabluda oko jezika, a mislim da ako ne govorite srpski onda bi trebalo da pise \"19 OBLJETNICA\". Pozabavite se malo vasim jezikom i odlucite kako cete da pricate, nemojte da zloupotrebljavate tudja znamenja kao sto to pretezno radite.
mescini ovi u mostaru (vrapcicima) najveci lopovi, sve pohapali. Nemaju ni za pocasne straze. Bljak!
Pa mogo je vajlda neko ocistit taj neo-nacisticki grafiti, uhljepi jedni.
U kom dijelu Mostara. Sigurno nije u Hrvatskom dijelu
19 godina? hahahahahahahahahahahaha...pa prije 19 godina nije postojalo ni a od armije bih, postojao je samo hos i hvo, a vi muslimancine opet blazete sami sebe pa onda ostale. ali vama svakako niko ne vjeruje.
Ovim katolicima iz Mostara je vrhunac otpora crtanje grafita i plakanje \"help erceg bosnija, heeeelp, majorizejsn\". Koji jad i cemer :D
Nek su uche nasarale 88 (HH) na sehitlucima. Heil vam Hitler, mamu vam... Dohakace vama opet Red Army.