Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baralije ce to sredito sa Boskom.Hahahaha
I nek mi još neko kaže da SDA i HDZ u vječitoj koaliciji. Najjača koalicija u BiH.
sve bi ja to zatvorio jer su zasluzili buksu,tu nema poštenog ( člana)građanina.
Najveći promašaj su ova Adela, Irma i Boška. Da im poslanika dovedeš one bi rekle ne valja ovo. Tuga ko ulazi u Vijeće a još veća tuga što one nemaju nikakav zadatak sem laprdanja i kontriranja.
Zatp valja kumce od salema marica zv. hurda
Žalite se upravi vodovoda.
strasno je sto su irma barajlija i ona cavka iz njihove stranke izdale mostar i onemogucile da nasa stranka - SDA vlada mostarom. Pa ide pjesma luta fata po mostaru sama, nije kata po mostaru
To ona opozicija sto je omugucila pobjedu Kordicu. Tzv BIH blok
SVE IZBORNE KOMISIJE TREBAJU IMATI CLANOVE SVIH STRANAKA! NE MOZE GRADSKA IZBORNA KOMISIJA IMATI CLANOVE IZ TRI STRANKE I TO VLADAJUCE. TO JE KRADJA. ZNACI CLANOVI MORAJU BITI SVE GRADSKE PARLAMENTARNE STRANKE SA PROSLIH IZBORA!
Što se dereš bekane
Ako hoces nesto da ne rijesis formiraj komisiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi glajzaju na ovim sastancima garant, valja deset dati kenjat, arman prvi skida ogledalo iz hale dok adela mota