Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podrska iz Sarajeva! Samo naprijed..
Ovo nije stav gradjana sarajeva Koji si ti placenik, Oni nemaju nikakav konkretan razlog, vec onako izadju da se uslikaju za fejsa i tako
Jeste to je stav gradjana Sarajeva. UJEDINJENJE naroda u BORBI PROTIV BH POLITICKE SCENE. ;) Borimo se zajedno sa istim ciljevima za bolje sutra
sta imaju oni da protestuju dobice evropski pasos, i srbi takodje za par godina, samo ce bosanci ostati hermeticki zatvoreni u federaciji
koji "oni"? u mostaru ne zive samo hrvati..
@lockna ali su VECINA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zahvaljujem na podrsci, a oni koji ne podrzaju prosvjed nije mi jasno zasto. I na radio Sarajevu smo rekli da PODRZAVAMO PROSVJEDE U SARAJEVU i mi prosvjedujemo za BOLJE SUTRA i zelimo UJEDINITI GRADJANE BOSNE I HERCEGOVINE. Podrzite prosvjed i idemo zajedno dalje. Naravno da imamo zasto prosvjedovati! I nasoj treba JMBG i mi zelimo bolje stanje u drzavi! Zasto dozvoliti politicarima da kradu nas novac i dovedu nas do ropstva. Zajedno smo jaci i zajedno dizemo glas. Ne dopustite politicarima da komentarima nas okrenu JEDNO PROTIV DRUGIH, jer to nije nas cilj!! RAZMISLITE I RECITE DOSTA! Event: https://www.facebook.com/events/348317458627255/
Ne podrzavamo proteste u Mostaru ni u Banja Luci kao sto su se i oni ogradili od nasih protesta, a mi jadni kontali oni su uz nas medjutim oni su jedva cekali da se nesto desi u Sarajevu pa da mogu na nos da nam nabijaju. Pretvorili su nase mirne proteste za jednu djevojcicu u talacku krizu i usmjerenu protiv Srpskog naroda. Gade mi se i daleko im kuca od moje.
Nismo se ogradili od Vasih. Danas u intervijuu za radio sarajevo sam bas i rekao da PODRZAVAMO PROSVJEDE U SARAJEVU, nemamo veze sa talackom krizom ili srpskim narodom. Borimo se protiv politicara zajedno za bolje sutra, za promjene, sankcije, bez nacionalizma!
Obavezno naglasite da nemate veze sa Sarajevom da ne bi slucajno postali veleizdajnici svoga pučanstva,ugledajte se na ˝intelektualce˝ iz Banje Luke.
Unis, Hepok, Fabrika stocne hrane, Sokara... Dio su historije zahvaljujuci "zelenasima". Bravo Mostarci, zasluzujete bolji zivot kao i svi gradjani BiH!
Bosnjaci ovo nije nas protest kao ni u Banja Luci. Oni su se ogradili od svega sto se desavalo u Sarajevu. Istim receptom ce i ovi u Mostaru da se ograde od Sarajeva. Ja sam pristalica da svako svoje trazi. Ako se Bosnjaci pojave u Moataru to ce se protumaciti kao napad na Hrvatski narod.
Pricas gluposti, nije se nitko ogradio, javno smo cak rekli da podrzavamo sarajevske proteste. Ljudi kao ti i politicari gledaju samo zavaditi vec napaceni narod. Zajedno se borimo za ISTE CILJEVE!
Počinje kao podrška, pa će kao i u Banja Luci da pređe u "borbu za Srpstvo" (u ovom slučaju Hrvatstvo) čim ih bude četverocifren broj koji im daje mu­da da smjelije zahtjevaju i budu iskreni.
Idemo svi, skidat bandite s vlasti!
kakvi demonstranti takvi politicari, sta je slijedece igra trule kobile
Najbolje sjediti kuci u toplom kaucu i pratiti kako sam jebu u guzice dok se drzava raspada. Digni glas!
Ponesite razglas repetirajte pjesmu od Dubioze "Brijuni",sretno vam bilo u svojoj nakani.
Na spanski trg se spustilo vise facebook budala od silnih transparenata zaprljala se ulica pa zure da se mobitelima slikaju za fejsa...
Ako ima bujruma eto nas, samo nesto ne znam da ste vi bilo sta donosili u Sarajevo :D
Mi ne idemo, to se oni dizu samo da pogorsaju stanje kod nas
TI komentiras posvuda sa istim komentarima "Nije Konj". Mi se borimo zajedno za bolju BiH i podrzavamo Sarajeske proteste.