Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ovde ni mira ni sloge dok se SVI ne pocnemo osjecat kao BOSANCI... a ne kao bosnjaci, hrvati i srbi.....neprihvatljivo... ja nisam bosnjak, ja sam Bosanac. i Ponosan sam na to.
Prijatelju naravno da će Bosna uvijek biti I Hrvata i Srba i Bošnjaka.To nije niko osporavao.Samo neće glasati u stranim državama
Sto god bolje upoznajem Bosnjake, sve manje zasluzuju moje postovanje. Drage moje Bosnje! Utuvite si u glavu da je Bosna i Hercegovina ni vise ni manje vasa nego i zemlja Hrvata i Srba, i samo takva moze ostati ili je nece biti.
Katolici se masovno iseljavaju iz Bosne. Ovi izbori ce pomoci trojici od njih da nadu posao i smjestaj u Zagrebu.
Dvojno drzavljanstvo je na neki nacin prihvatljivo i ok..Al da imas pravo da biras vladu i predsjednika drzave u kojij ne zivis nije ok nego je smjesno .... Nadam se da ce hrvatska uspjeti da odbaci banditsku partiju HDZ...
Hajmo još ovaj put za HDZ ovo nam je svakako zadnje glasovanje u povijesti.Ukida nas Zoka za sva vremena
Za Pehara!