Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stopa nataliteta najgora na svijetu, a djeca se ne mogu upisati u vrtić jer nema mjesta. Ima li većeg primjera životnog paradoksa od ovoga?
Ljudi otisli vani,kakva djeca kakvi vrtici,fakultet nemoj dzaba zavrsavat kad srednjoskolci s vezom rade a vss na birou.Samo vani treba ici a Bake nek haj tek robote zaposli.Covjek je obecao 1ppk radnih mjesta,doduse nije rekao gdje...
83 djece će sljedeće godine u vrtiću govoriti "gon'te me žene kući"
Razumijem vrtić je potreban i dobar je za dijete i ima svoje prednosti,ali majku mu staru pa nismo ni mi išli u vrtiće odrastali smo u kući sa rođacima,braćom,sestrama komšijama..I ništa nam ne fali u životu,majke nas odgojile,a mnoge su i radile,ručak bio spreman svaki dan na stolu,majke uvijek uredne i sređene,a ne danas ima 1 dijete i kuka ne može stizat treba joj kućna dadilja onih par sati dnevno dok je dijete kod kuće..Puu..
Vecina privstnih vrticanima uzasne uslove. Jako malo ili cak nikako zelenog prostora okolo, mnigo djece natrpale u mali prostor gdjenje bitno da samo budu tu, da su kurna, da ne placu, ne udaraju se i ne skacu i to je to. Donijeti zakon da vrtic mora da ima zelenog prostora okolo, i da djeca u istom mogu da disu.
Što ne napišu kako je u Sarajevu, kakve se tamo veze povlače ?
ma ja nema djece odmah poskupi da se mogu uhljebi finansirat