Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tito vas mrtav hrani majku vam nesposobnu.....
@cosmo.3 Pogledaj ovog Bevande lopova manjinskog, on nije iz protesta napustio mjesto ministra finansija? Eh ne, treba lovu ukrasti na putu od Moskve do Mostara.
bosanski muslimani su unazadili bih za 150 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
sve do zadnje markice dati mmf-u, nek rusi direkt tamo uplate. bar dug da se smanji. nedaj lovu našim looopovima
Ovo je opet prevara iz RS-a koju ovi idioti iz HDZ-a i iz SDA podrzavaju. Dug BiH prema Rusiji je oko 110 miliona dolara za plin, pa bolje da su odmah dogovorili da nam isplate 10 miliona i da se taj dug pokrije koji će prije ili kasnije doći na naplatu, mozda i sa kamatom.
@ Chvilla je najbolje rek'o,čini mi se. Taj novac preusmjeriti za dug MMF-u.
I dan danas bragra, ološ nacionalistički naplaćuje novac iz Jugoslavije. S.eru po bivšoj državi nije kao valjala, a valja im novac iz te iste države mamicu im licemjernu i pokvarenu.
Primarius kolega @cosmo.3 upravu. Da nam Tito nije napravio KCUS sad' bi' se liječili po UNHCR-ovim tent klinikama i sisali motike po njivama na Bistriku. Toliko
Gdje su pare tu je i Bevanda 😀😀
eto ga nosi pare za željezničare u rs... problem riješen
Joj Bevande , stare ohrndane lopine.. balega.
Odmah platit dug sarajevogasa inace ce banke uzeti procenat
kakve koristi za narod Bosne? Sve će to političari razgrabiti.
Cuj Bosni placaju dug - tacno nevjerujem.
Neće BiH marke od toga vidjeti..dok uzme Bake sebi..malo Čović i malo onaj gudin..BiH osta puša ko duš..
PISAJ PO SIROTINJI !
Sta cemo kad to potrosite?
Od svih naroda na Balkanu, Hrvati imaju najmanji polni organ. I u tome lezi uzrok njihove pokvarenosti! Zato se Hrvatice udaju po Srbiji, a i po Bosni za muslimane.
pa ko jos voli kabrio polni organ kao sto su vasi.