Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze onaj napuseni Solak ??? "Spremni smo da polako ukidamo mjere i razmisljamo kako" - e majka te rodila glupog!!! NEMA SKIDANJA ZABRANA DO 1. MAJA ILI DO DALJNJEGA - DOK NE NABEREMO 14 DANA BEZ IJEDNOG NOVOG SLUCAJA - TEK TADA SE MOGU SKINUTI ZABRANE!!!!!!!!!
Bio na klinici u Tuzli? 🤔 Piši početak kraja
Lijepe djevojke te čekaju na --- Hotsial.Com
Klinika za srce i koronu
Strasno je ovo sa Klinikom za srce. Najveci klaster sigurno. I sve kriticni bolesnici
Zao mi je oboljelih.
Čist dokaz da Federacija radi na uništenju Republike Srpske? Gdje je Bakir? Daj da ga hapsimo. I njegovu ženu što je 11 godina studirala medicinu.
KLIX BA KRENO LEGALNO PREPISIVAT.................SRNA/KLIX BA.......................
Ako se u omjer stavi broj stanovnika Italije i broj dnevno zarazenih, dodje da ako mi budemo imali dnevno oko 310 zarazenih, bicemu u istom nivou Nadam se da ce ova razuđenost stanovnista to onemoguciti
TREBA BANJALUKU STRAPAT U KARANTEN...BANJALUCANI BI MOGLI GURNUT OVU ZEMLJU U BELAJ
A jedino gdje ne bi trebalo bit je po selendrama,ali jbg pri smrdima je sve negativno...aj sad pucajte donje strelice
BANJA LUKA BOSANSKI WUHAN