Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nervozni inžinjeri, atomski stručnjaci, doktori, fizičari? Sigurno se jednoj grupi nije dopala neka od hipoteza o kvantnoj fizici koju razviju druga grupa. Welcome refugees.
@Terra_dementia A ti kao razvijaš hipoteze u kvantnoj fizici pa ti smeta što nemaš s kim djeliti uzhićenje. Komentar ti je nivo osobe s IQ 80.
Nek' njima pružaju ljekarske usluge, a nama i ne moraju 😡
@MajkaTereza Tebi treba usluga pod hitno.
Naravno na ovome će se sve završiti, boli k policiju šta oni rade. Udri stoku nekulturnu
To ime "migranti" uopšte nije pravilan termin. Kakvi su oni "naseljenici" kad su žene i majke ostavili u Africi? To je strana vojska infiltrirana preko neodbranjene granice. Vreće na glave, u kamione, brodove i nazad u Afriku.
Moramo pomoci migrantima i vakcinisati ih. Budimo petorostruko humani i dajmo im 5 ovih novih vakcina u sat vremena s pojacanom dozom zive. Treba bit velikog srca hehe.
Ovo je naprosto skandalozno. Ludača koja je odbila liječiti dijete, koja ne prima nikoga u strahu od korone. Ali, evo nam nevjerovatne vijesti da je ludača primila tri migranta iako ne zna da li nose virus. Ovo nije slučajno, ovo je namjerno jer direktorica smatra centar i ovaj grad ličnom svojinom !
To je njihov uobicajen nacin komunikacije a mi bi se trebali privikavati na to jer su to nasi buduci sugradjani. Postovati druge i drugacije je odlika civilizacije.
@trecinacin Nisi ti vidio civilizacije.
ko placa lijecenje jer koliko znam pacijentima daju recept da se lijek kupi u apoteci,jedino ako si u sda imas dzaba
Nuklearni fizičari, anesteziolozi i specijalisti neurohirurgije nikad nisu mogli zajedno. Akademska rasprava između njih je morala eskalirati i to sa neželjenim posledicama u vidu raznih fraktura, posebno ubodnih rana kao vid profesionalne deformacije navedenih hirurga.
Sta god da je bilo ta stoka je sad zauzela nekoliko dragocjenih mjesta u bolnici.Stalno pisem da ih treba mlatiti i bez povoda pa se ovakve stvari nebi ni desavale.
podijelite im bar nozeve,steta da se tuku goloruki,sa nozevima ce biti bar koja stetocina manje
@omladinac73 čuvaj se zlih misli loše djeluju na podsvjest - što poželiš drugom vrati se tebi
Fatmir Alispahiç je u pravu
Em virus,em oni ...pa nismo se na Boga kamenjem bacali...a ja kurate srece nam...
sta su krivi prozori ?
@SaDrineSelam kamenovali se
Raspad sistema ...