Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koje veze ima fašizam i rat u Bosni ? Nigdje veze. Valjda kako su ih partizani naučili: negativci su fašisti, mi smo pozitivci, pa slijedom tog učenja. Iskrivljenih kriterija, kakv će biti njihov pogled na svijet i život, nego iskrivljen do bola i samo i jedino njima prilagođen.
vidis kako si se prepoznao
ja nemislim da ti dobro podrazumijes definiciju fasizma. i to si trebo procitati prije nego sto si dosao sa komentarom.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Cijeli svijet zna gdje je leglo fasizma tako i treba
propagande??? pa pizda ti materina ko je pobio ljude u Prijedoru, Visegradu, Zvorniku, Sanskom Mostu, Foci ... ????? Protiv koga sam ja ratovao 4 godine? Protiv propagande? MRS U PM I NE JAVLJAJ SE VISE !!!
nabijem ti staru na kardan serbistan je leglo fasizma a njegosev vijenac se najbolje moze usporediti sa mein kampf
PRIKAŽI ODGOVORE (1)