Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam zasto vam smetaju ovi sa "velikim ruksacima". To su uglavnom mladi ljudi koji vole da putuju, fotografisu razne gradove, ali nisu u mogucnosti da potrose milju u lokalu, daju 200e za hotelsku sobu, nego iznajme neku skromnu sobu u hostelu budu tu nekoliko dana i nastavljaju sa svojom avanturom.
rijetko se kupaju.
Koji turisti...samo sladolede od 1km lizu i piju vodu.
njih 4 jedno pivo naruče.
@MameBiramDiouf i to vikendom.
Ovu cifru slobodno pomnožiti sa tri, niko ne prijavljuje goste, pogotovo u Mostaru i Hercegovini, svaki peti se evidentira
ako nisi neki cudni tip koji po ulici njuška ljude to ti ne ti trebalo smetati.
Sve japanci
Bosnji opet Arapi smetaju, najmanje ih dolazi a najvise para ostavljaju. Al sta ce Bosnjo on je ipak kulturan, avangardan covjek, drzi do bontona, ne mozes u njegovoj drzavi sjedat po travi i stavljat noge na sto..
Najviše dolaze i najviše ih i ostaje zastalno.
..dolazi naša dijaspora po paštete i kupus 😂😂😂😂😂😂😂
sta hvali pašteti bas je ukusno jelo ti nevolis nas dijasporu hahahaha hahah fräckt !
navalili su, rent a car kompanije zadovoljno trljaju ruke :)
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
ovi s velikim ruksacima su najgori.
fali nam vise morske obale a ostalog imamo u izobilju i za pohvalit.
zanimljivo, a u danima sam procitao bas jutros clanak da je ogroman (O G R O M A N) broj neprijavljenih, da je redovna pojava da prenocista i hoteli prijavljuju 0 nocenja mjesecno i tako godinama...
ali si se potrudio sa ovim O G R O M A N ;)
Odlicno, samo da SDA ne poklopi oblast turizma sa nametima, a hoce vjerovatno. Ne daju covjeku marku zaradit. I kaze onda sto mladi odlaze. Kako neces otici kad ti nista ne daju.